بازدید امروز : 82
بازدید دیروز : 549
تازگی ها کتابی به اسم کلیات اسرار و راز موفقیت به چاپ رسیده اونم چاپ هفتم. توی مجله تبلیغ کرده بود. حالا متنش چی بود؟ متنش در مورد موکل و دعای چهل کلید و انرژی مثبت... این که که دعای چهل کلید برای رفع گرفتاری از حضرت فاطمه زهرا(س) نقل شده. با غسل از آب دعای 40 کلید چاکرای سوم اگر انرژی منفی داشته باشه از بین می ره... این که قرآن موکل داره و موکل فلان و چنانند... این که قرآن و سوره ای می خونیم در واقع موکل اونجا احضار می شه ولی ما نمی بینیمش واقعا وحشت کردم. من اون موقع تا قبل از خوندن این مطلب فکر می کردم وقت قرآن خواندن مخاطب من فقط خداست. ولی موکل ... نمی دونستم. ظاهرا پر فروش بوده. توی اینترنت هم چک کنید پی می برید که چه قدر تبلیغ کردن. دوست دارم این کتابو خرید کنم. اما ترجیح دادم اول از شما در مورد این کتاب و میزان درست بودنش بپرسم. اگه صلاح هست بخرم؟
پرسشگر گرامی از این که سوالات مفید و راه گشای خود را با ما در میان می گذارید از شما متشکریم.
هیچ دندانى نخندد در جهان--- بىرضا و امر آن فرمان روان
هیچ برگى مىنیفتد از درخت---بىرضا و حکم آن سلطان بخت
از دهان لقمه نشد سوى گلو---تا نگفت آن لقمه را حق «ادخلوا»
«تقدیر»
از شما متشکریم در اموری که شناخت لازم را ندارید، با تأمل قدم بر می دارید. این عمل شما نشان از عقل و درایت شما دارد. امام علی -علیه السلام- می فرماید:«خرد، موجب هشیاری و احتیاط می شود؛ نادانی، فریب خوردن و هلاکت می آورد».[1]
از این که این نهاد را برای مشورت بر گزیده اید از شما متشکریم. پیامبر خدا -صلی الله علیه وآله- فرمود:«احتیاط و دور اندیشی آن است که با صاحب نظر مشورت کنی و به نظر او عمل نمایی».[2]
«جنبش جدید»
در عصر جدید دنیای غرب دین را در حاشیه رانده است، و به جای خدا محوری، انسان را محور امور قرار داده است. از طرفی غرب با چالش های از قبیل؛ رفع مشکلات، ایجاد شادی، آرامش و رسیدن به موفقیت مواجه گشته است، زیرا خدا که فطرت ما او را فرا می خواند از زندگی حذف شده، انسان خود را رها و سرگردان در دریای بیکران می بیند.
از این رو به دنبال رفع این کمبودها افتاده اند. برای عبور از این نواقص در تلاش هستند دیدگاه دین مطرح نشود و خدا دیده نگردد، از این رو با کمک از علوم تجربی- خصوصاً روان شناسی- وارد گره گشائی شده اند. اگر چه اموری را که بیان می دارند، به طور کلی مردود نیست، اما با ادبیاتی موزون و استفاده از مثال ها در تلاش هستند به طور کلی مطالب را به خورد جهانیان بدهند. به طور مثال افرادی مانند، ژوزف مرفی در کتاب هوش و فکر که تا به حال 31 مرتبه چاپ شده است، در صفحه 10 می گوید: «متجاوز از 30 سالی است از ضمیر باطن خود خواسته ام که نوشته هایم به تمام زبانهای دنیا ترجمه شوند، و همیشه این کار را در موقع خواب به آن ضمیر باطن خود سپرده ام، و برای این کار تلاش زیادی نکرده ام، و به قول معروف حتی انگشتم را هم بلند نکرده ام، کارها خودش روبراه شد».
این ها با این سخنان در تلاش هستند خالق هستی را به گونه ای در خود انسان تعریف کنند. البته ما نیز قبول داریم که تلقین موثر است، اما تا این حد که امور خود به خود ایجاد شود، همانگونه که در سرتاسر کتاب از این مطالب سخن می راند، باید بگوئیم، خیر. در این صورت در خانه بنشینیم و حرکت نکنیم و در راه علم گامی بر نداریم، چرا که با کمک از ضمیر باطن و تلقین مثبت همه کارها درست می شود!!
در صفحه ی 63 اشاره می کند، که به وسیله ی کمک از درون خود، بیماری سرطان من بهبود یافت!! باید از اینان پرسید چرا تاکنون با این موفقیت ها بیمارستان ها در غرب تعطیل نشده است.
پا را فراتر از درون خود گذاشته اند تا جایی که به وسیله ی تلقین پیر زنی برای خود می تواند همسر پیدا نماید، آن هم در ظرف یک هفته. در صفحه 30 به این مطلب اشاره کرده است.
«کتاب»
کتاب اسرار و رازهای موفقیت، که تا به حال چندین بار تجدید چاپ شده است، تألیف آقای امید دین پرست می باشد.
در این کتاب مطالبی در مورد دعای چهل کلید که باعث گشایش بخت، گشایش کار، ایجاد مهر و محبت ابطال سحر و جادو می شود و در مورد کسب ثروت، جذب مونس روحی، علم خود هیپنوتیزم، خلاصی از پدید? چشم زخم و از این قبیل موارد سخن به میان آورده است.
با کمی توجه در تبلیغات های اینترنتی به خوبی می توان دریافت این کتاب به کدام سمت و سو ما را می تواند بکشاند. در این تبلیغات ها می خوانیم:
اولین کتاب که از سه بعد مختلف:
1. استمداد از قوای آسمانی.
2. بهره گیری از نیروی عظیم درون.
3. استفاده از ضمیر ناخود آگاه و امواج مغزی موفقیت را تحت بررسی قرار داده است.
4.ارتباط با موکلین آیات، اذکار و اسماء ا... و اسراری که باعث گشایش کار و گشایش بخت می شود.
در این کتاب نیز مانند کتاب های که در عصر جدید در بازار در امور متافیزیکی مطالبی غیر علمی دیده می شود، چه در حوزه ی علوم دینی و غیر دینی مطالبی هست.
«در حوزه دینی»
1. در مورد دعای 40 کلید باید خاطر نشان کنیم، باید در ابتدا دید این دعا دارای سند است یا نه؟ سپس اگر دارای سند معتبر هست یا نه؟ در ضمن چه بسا حضرت در آن زمان مشکلاتی را مشاهده می کرده اند، و این دعا را برای خصوص آن افراد بیان کرده اند. در روایات بسیار دیده می شود که یک مطلبی را که ائمه هدی بیان فرموده اند برای شخص و یا موضوع بخصوص بوده است.
در این باره باید بگوئیم، اگر شخصی گمان می کند او را جادو نموده اند سوره های چهار قل برای او کفایت می کند. در برخی مواقع- که این مطلب در بین خانم ها شایع است- گمان می کنند، جادو و سحری در کار است که بین زن و شوهر ناراحتی وجود دارد، غافل از این که اینان مهارت های لازم برای زندگی را نیاموخته اند و نمی توانند همدیگر را درک کنند. در ضمن کسانی که برای امر ازدواج می خواهند به این کتابها پناه ببرند، بهتر است به این توصیه حضرت آیت الله بهجت-ره- در مورد ازدواج توجه کنند. ایشان برای ازدواج خواندن نماز جعفر طیار را توصیه می نمودند، برای اطلاع بیشتر با دفتر ایشان می شود تماس گرفت.
مطلب دیگر این که بیان کرده اید که با غسل چاکراهای سوم بهتر کار می کند، غسل هیچ ارتباطی به چاکراه ندارد، و احکام دینی را نباید با این گونه سخنان به روز جلوه داد. احکام دینی فراتر از این است که این گونه آنان را بیان کنیم.
2. بحث اسماء الله و اذکار الهی خود جزء اموری است، که هر عالمی نمی تواند در آن سخن بگوید، تا چه رسد به نویسنده ی کتاب. در این کتاب با نگاهی ساده انگارانه فقط با بدست آوردن حروف ابجدی آنها می خواهد راه گشای مردم باشد، که فقط به گره گشایی آنان می انجامد. چرا که این مسائل را بزرگان دین بدان آگاه هستند، و به تناسب افراد گاهی اذکار و اوراد مخصوص و به تعداد خاصی را بیان می کردند. اگر به تفاوت های افراد توجه نشود و این اذکار از علماء بزرگ دینی اخذ نشود، اثرات نامطلوبی بر روی زندگی و خود افراد خواهد گذاشت.
3. بحث دیگری که مطرح می شود، در مورد موکلین آیات است، که با بررسی در متون روائی معتبر، با هیچ روایتی مواجه نشده ایم، که بگوید سوره های قرآن دارای موکل مخصوص به خود هستند. نباید فرآموش کنیم، قرآن برای هدایت انسانها آمده است، و نوری است که ما را از ظلمات به نور هدایت می کند. نظر شما پرسشگر گرامی در این زمینه دقیق و صحیح است که در قرآن خداوند با ما وارد صحبت می شود.
در هیچ جایی نداریم، که هر سوره ی دارای موکل باشد؟ این سخنان بر چه اساسی بیان می شود؟ چرا فقط توجه به آثار دنیایی آیات و سوره ها می شود؟ در نگاه مثبت به نظر می رسد، نویسنده از این طریق می خواسته با این رویکرد جدید در مورد آرامش، موفقیت و ثروت که در کتاب ها موج می زند مقابله کند، که باید بگوئیم موفق نبوده است. نگاه منفی هم این است که می خواهند انسان ها را از بحث معاد و آخرت گرایی به دنیا گرایی سوق دهند.
«حوزه غیر دینی»
چاکراه ها ریشه در باورها و دیدگاه متافیزیک هندو دارند. گفته می شود 7 چاکرای اصلی در بدن وجود دارد و کلیه خصوصیات روانی ما را کنترل می کنند. چاکرای سوم، چاکرای شبکه خورشیدی یا مانی پورا است. در چاکرای سوم وارد حوضه ی فعالیت و ارتباط با دیگران در دنیای مادی می شویم. جایگاه آن را بالای شکم-ناف یا اطراف آن- می دانند. به نظر می رسد به این دلیل این دیدگاه را پیدا کرده اند که چون از طریق ناف بین مادر و بچه در داخل رحم ارتباط برقرار می شود، بر این اساس نقطه ی ارتباطی فرد با اجتماع از این حوزه است.
در مورد چاکراها باید خاطر نشان کنیم که دارای هیچ دلیل علمی و فلسفه ی متقنی نیست. نهایتاً بتوان آن را به عنوان یک نظریه بپذیریم، که نیاز به اثبات علمی دارد. آیا می شود هر کس به ذوق و سلیقی خود سخنی را بر زبان بیاورد و در کتاب ها آن را بیان نماید؟!به راستی چرا یک مطلبی هنوز ثابت نشده، با آن معامله ی قطعی بودن می کنند؟
اگر کسی می خواهد ارتباط اجتماعی او مطلوب شود بهتر است، از اخلاق خوب و مهارت های اجتماعی خود را افزایش دهد.
«نکته پایانی»
پروردگار عالم که همه چیز در دست قدرت اوست در قرآنش که تلاوت آن روح و جان آدمی را صیقل می دهد می فرماید:«وَ مَنْ یَتَّقِ اللَّهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجا؛! و هر کس تقواى الهى پیشه کند، خداوند راه نجاتى براى او فراهم مىکند»[3]پرسشگر گرامی اگر اهل تقوای الهی باشیم، خداوند ما را یاری خواهد کرد و مشکلات ما با صبر و حوصله حل خواهد شد. این تنها کلید و رمز موفقیت در دنیا و آخرت است و بس. پیامبر با همین تقوای الهی بود که نصرت الهی او را در بر می گرفت. در زمان حاضر به نظر می رسد به جای توکل، مشورت و توجه به راه کارهای حل مسئله، پناه به دعا نویسی و سحر و جادو و از این قبیل امور مشکلی بر مشکلات ما افزوده است. سعی کنید که با صحیفه ی سجادیه و مفاتیح الجنان که معتبر هستند، اُنس بگیرید و با دعا توجه خدا را به خود جلب نمایید. موفق و پیروز باشید.
----------------
منابع جهت مطالعه بیشتر؛
1. هنر رضایت از زندگی، عباس پسندیده، معارف.
2. سایت معنویت نوین، مظاهری سیف.
-------------------------
[1] . میزان الحکمه،ج 7، ص 485.
[2] . میزان الحکمه،ج 6،ص 86
[3] . طلاق/2.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
لینک دوستان
لوگوی دوستان
پیوندهای مفید
فهرست موضوعی یادداشت ها
موضوعات ساختاری وبلاگ
مشترک شوید