بازدید امروز : 282
بازدید دیروز : 141
دختری هستم که به زیبایی اهمیت میدم آرایش میکنم و از مانتوهای بدن نما استفاده میکنم آیا من گناهکارم یا نه؟
از این که با ما در ارتباط هستید از شما متشکریم و امیدواریم پاسخ گوی مناسبی برای شما باشیم.
«زیبایی»
صورت صندوق بس زیباست لیک--- از عروض و سیم و زر خالى است نیک
چون تن زراق خوب و با وقار--- اندر آن سله نیابى غیر مار
من برم صندوق را فردا به کو--- پس بسوزم در میان چار سو
آسمان با ستاره هایش شب ها نور افشانی می کند و صبح با خورشید جهان افروزش، زمین نیز در بهاران طراوت و زیبایی شکوفه هایش را به رُخ می کشاند.
تا به حال اگر در منظره ای زیبا نشسته اید و صدای آواز پرندگان و یا سرسبزی بهاران و یا صدای آبشار و یا جریان آبی را دیده اید، در ذهن خود آن را تجسم کنید!! واقعاً چه دل انگیز و دل ربا است! به راستی چه دل آرام و دل نشین است، حتی تصور آن. این طور نیست؟!
اگر شما نیز به زیبایی توجه می کنید و به آن گرایش دارید، امر عجیبی نیست. چرا که انسان در درون خود این کشش و گرایش را دارد.
«درون»
پرسشگر گرامی شما که بیان می دارید به زیبایی ظاهر می پردازید و به آن توجه می کنید، تا به حال به درون خود سرک کشیده اید؟ ظاهر را دیگران می بینند و به به می گویند، اما درون را خود می بینید. اگر درون انسان بد باشد خودتان از کارهایتان بی زاری می جوئید! به راستی چرا تا به حال برای زیبایی درون فکری نکرده اید؟ چرا؟ آیا انسان ظاهر بینی هستید؟ آیا نمی دانید باطن بر ظاهر انسان اثر می گذارد؟ آری ظاهر هر فردی نماینده ی درون فرد است.
اگر شخصی فقط به ظاهر توجه دارد، معلوم است از باطن خود خبر ندارد و یا به آن توجه نمی کند!!
از برون بر ظاهرش نقش و نگار--- و ز درون ز اندیشهها او زار زار
«عبادت»
خالق زیبایی هدفی از این آفرینش داشته است و آن« وَ ما خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْإِنْسَ إِلاَّ لِیَعْبُدُونِ؛ من جنّ و انس را نیافریدم جز براى اینکه عبادتم کنند (و از این راه تکامل یابند و به من نزدیک شوند)(ذاریات/56).
از این رو برای این که از خود خواهی رها شویم و مانند شیطان که خود خواهی او را خوار و درمانده کرد، آزاد گردیم باید فرامین الهی او را پیروی کنیم تا لشگر زیبایی ها در درون ما حاکم و فرمان روایی کنند. در غیر این صورت، صورت زیبا اما باطن آشوب زده خواهیم داشت.
اگر طاعت را مقابل خود قرار ندهیم و بر اساس دل خواه خود عمل کنیم سر از تکبر، غرور، درماندگی و واماندگی در خواهیم آورد. چرا که خود خواهی همان وارد شدن در لشگر شیطان و عامل ورود یاران او در دل و جان ما خواهد بود. در این زمان وجود ما چه آلوده و نکبت بار خواهد شد!! چرا که شیطان و لشگرش سرپرست ما خواهند شد و ما را از نور به ظلمت راهنما می شوند«ِ وَ الَّذینَ کَفَرُوا أَوْلِیاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُمْ مِنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُماتِ أُولئِکَ أَصْحابُ النَّارِ هُمْ فیها خالِدُونَ؛کسانى که کافر شدند، اولیاى آنها طاغوت ها هستند که آنها را از نور، به سوى ظلمتها بیرون مىبرند آنها اهل آتشند و همیشه در آن خواهند ماند» (بقره/257).
پس بداند زود تاثیر گناه--- تا بنالد زود گوید اى اله
چون کند اصرار و بد پیشه کند--- خاک اندر چشم اندیشه کند
توبه نندیشد دگر شیرین شود--- بر دلش آن جرم تا بىدین شود
«حجاب»
بسیاری از مشکلات از قبیل طلاق ها، تشنج بین زن و شوهر و نیز ازدواج دیر هنگام آیا می دانید به خاطر بدحجابی برخی از خانم ها است؟ به راستی چرا برخی خانه را با بیرون یک طور می نگرند؟
اسلام می خواهد کانون خانواده ها حفظ، دل نگرانی ها و دل بستگی های بیرون از خانواده از بین برود، و هم چنین انسانها به وسیله ی رعایت حجاب بندگی خدا را در خود ایجاد کنند. اما متأسفانه برخی از خانم ها به این مسائل بی توجه هستند.
اسلام می خواهد آزادی ما مانع آزادی دیگران نباشد. بسیاری از جوانان می خواهند خود را از آلودگی ها حفظ کنند، اما برخی که فضای داخل خانه را به بیرون خانه می کشانند، عاملی برای انحراف آنها می شوند. از این رو است که اسلام از این رفتارها شدیداً منع می کنند.
یکی عمده مضرات این گونه رفتارها ازدواج های دیر هنگام است. چرا که جوانان با برخورد در فضاهای که این گونه است، برخی از نیازهای خود را بدون ازدواج تأمین شده می یابند، و دل به ازدواج نمی دهند. اسلام که می گوید داخل خانه با بیرون خانه باید فرق داشته باشد به همین جهت است. حال به نظر شما عدم رعایت حجاب گناه دارد یا نه؟!
امام صادق - علیه السّلام- نقل مىنمایند که رسول خدا - صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم- فرمودند:«هر زنى که عطر بزند و از خانهاش خارج شود، تا هر زمانى که به خانهاش بازگردد لعنت مىشود».(ثواب الاعمال- ترجمه بندرریگى/ ص 561). اگر عطر زدن چنین اثر جانکاهی دارد، بدحجابی به چه صورت خواهد بود؟
چرا ما باید سنگی در مقابل رشد و حرکت جامعه باشیم؟ چرا باید زیبایی های خود را به حراج بگذاریم؟ در این صورت ارزشی برای زن نمی ماند، می دانید چرا. طلا، طلا است به این خاطر که کمیاب است. اما آهن چون زیاد است ارزش چندانی ندارد. اگر فضای جامعه را این نوع رفتارها فرا بگیرد، دیگر به زن نگاه طلا نخواهد شد، بلکه او را مانند آهن می پندارند، بی ارزش و بی توجه!! بیشترین ضرر را از این منظر زنها خواهند داشت.
پرسشگر گرامی شما لطف بفرمائید: برای این سوالی که عده ی زیادی از آن غفلت داریم پاسخ مناسبی بدهید و بعد از آن هر گونه که خواستید رفتار نمایید. ما برای چه به دنیا آمده ایم و به دنبال چه می گردیم؟ و در آخر به کجا خواهیم رفت؟ به راستی خدا برای همین ظاهر دنیا ما خلق کرده است؟ این قیامت برای چیست؟ به راستی این کارهای ما غیبت آقایمان را طولانی نمی کند؟!
آیه ی پایانی: «قُلْ یا عِبادِیَ الَّذینَ أَسْرَفُوا عَلى أَنْفُسِهِمْ لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمیعاً إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحیمُ؛ بگو: «اى بندگان من که بر خود اسراف و ستم کردهاید! از رحمت خداوند نومید نشوید که خدا همه گناهان را مىآمرزد، زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است»( زمر/53).
منابع جهت مطالعه ی بیشتر:
1.تأثیر فمنیسم بر دختران در غرب( اثر محققان سازمان روان شناسی امریکا)/ انتشارات معارف.
2. حجاب/ شهید مطهری.
3. آسیب شناسی شخصیت زن با تأکید بر لاقیدی و بد حجابی/محمد رضا کوهی/پارسیان.
4.روان شناسی زن در نهج البلاغه/ مریم معین الاسلام و ناهید طیبی/عطر سعادت.
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
لینک دوستان
لوگوی دوستان
پیوندهای مفید
فهرست موضوعی یادداشت ها
موضوعات ساختاری وبلاگ
مشترک شوید