سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 تعداد کل بازدید : 2745524

  بازدید امروز : 261

  بازدید دیروز : 62

وبلاگ موسسه رستگان www.mrastegan.ir

 
ایمان آن است که راستى را بر گزینى که به زیان تو بود بر دروغى که تو را سود دهد ، و گفتارت بر کردارت نیفزاید و چون از دیگرى سخن گویى ترس از خدا در دلت آید . [نهج البلاغه]
 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: دوشنبه 90/9/21::: ساعت 1:42 عصر

به گزارش خبرنگار آیین و اندیشه فارس، دیرزمانی نیست که فریاد لبیک یا حسین در سراسر خاورمیانه به گوش می‌‌رسد، برادران و خواهران مسلمان از هنگامی که بیداری اسلامی مسیر خود را دوباره باز یافته است، نفوذ فرهنگ حسینی بیش از بیش احساس می‌شود، «فرانسیس فوکویاما» در سال 1986؛ یعنی در اوج پیروزی‌های رزمندگان اسلام در جبهه مقاومت علیه استکبار جهانی، در کنفرانسی در اورشلیم تحت عنوان «بازشناسی هویت شیعه» که توسط صهیونیست‌ها برگزارشد، گفت: «شیعه پرنده‌ای است که افق پروازش خیلی بالاتر از تیرهای ماست، پرنده‌ای که دو بال دارد؛ یک بال سبز و یک بال سرخ، بال سبز این پرنده همان مهدویت و عدالت‌خواهی اوست، چون شیعه در انتظار عدالت به سر می‌برد، امیدوار است و انسان امیدوار هم شکست ناپذیر است».
او همچنین اعتراف کرد : نمی‌توانید انسانی را تسخیر کنید که مدعی است، کسی خواهد آمد که در اوج ظلم و جور، دنیا را پر از عدل و داد خواهد کرد، شیعه با این دو بال، افق پروازش خیلی بالاست و تیرهای زهرآگین سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، اخلاقی و ... به آن نمی‌رسد، از نظر فوکویاما شیعه بعد سوم هم دارد که بسیار مهم است «این پرنده زرهی به نام ولایت پذیری بر تن دارد، در بین کلیه مذاهب اسلامی، شیعه تنها مذهبی است که نگاهش به ولایت فقهی است، یعنی فقیه می‌تواند ولایت داشته باشد، این نگاه، برتر از نظریه نخبگان افلاطون است». 
بال سرخ شیعه که بر محور شهادت طلبی استوار است، از منظر فوکویاما یکی از عوامل اصلی است که تا کنون توانسته است انقلاب اسلامی ایران را در نظام بین‌الملل این چنین قدرتمند مطرح سازد، نه تنها بر عزت ایران اسلامی افزوده است، بلکه با گذشت 33 سال از پیروزی ارزشمند انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(ره) تاثیر انقلاب اسلامی در سراسر خاورمیانه، حتی در خارج از مرزهای اسلامی بلکه نظام سرمایه‌داری نیز شنیده می‌شود، لذا برای بررسی تاثیر بال قرمز شیعه در گسترش بیداری اسلامی منطقه خاورمیانه و پیگیری اثرات آن در جنبش «وال استریت» با حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا باقرزاده عضو هیئت علمی مؤسسه پژوهشی و آموزشی امام خمینی(ره) و مدیر مرکز مطالعات و پاسخ‌گویی به شبهات حوزه علمیه قم گفت‌و‌گو کردیم، وی با اشاره به تعبیر مقام عظمای ولایت از بیداری منطقه به عنوان بیداری اسلامی، تصریح کرد: بحث بیداری همان گونه که مقام معظم رهبری فرمودند؛ بیداری اسلامی است، هر چند که در اساس بیداری، انسان بودن نهفته است، اما در جهت‌دهی این بیداری؛ نه ماتریالیستی، نه کمونیستی، نه امپریالیستی، نه اومانیستی و نه آزادی‌خواهی صرف نیست، بلکه ماهیت بیداری در ملت‌های منطقه، اسلامی است و باید این گونه تفسیر شود و جهت‌دهی پیدا کند.

تاکید بر تعصبات قبیلگی و نژادی عامل اصلی تاخیر بیداری اسلامی در خاورمیانه است
  ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: دوشنبه 89/12/9::: ساعت 12:15 عصر

من تا 9 روز دیگه راهی کربلام ولی متاسفانه احساس می کنم اصلا آماده نیستم و نمی دونم چرا احساس می کنم بیشتر از قبل درگیر دنیام؟ فکر می کنم لایق این سفر نیستم و این که برم و نتونم استفاده کنم برام کابوس شده؟ 

     از دیدگاه دین توحید اسلام, زندگی فرصت خدایی شدن انسان است و در درون آن نیز فرصت های فراوانی برای خدایی شدن وجود دارد که یکی از مهمترین این فرصت ها زیارت عتبات عالیات و مشاهده مشرفه به خصوص قبر سالار شهیدان در کربلا و امداد از مقام ولایت ایشان است. اکنون این فرصت در اختیار شما است و خدای متعال شما را برای قرب خود فراخوانده است.
شما هستید که باید خود را زیر باران رحمت الهی قرار دهید و تصمیم بگیرید از این سفر حد اکثر استفاده را در جهت تقویت معنویت و خدایی شدن بکنید. در طول سفر تمرین کنید که ذهن و فکر و دل و رفتارتان خدایی و مطابق رضای الهی و ائمه اطهار (علیهم السلام) باشد, تا بعد از سفر نیز بتوانید در این راه استقامت کنید و در مسیر الهی قدم بردارید.
زیارت ایجاد پیوند و ارتباط با امام معصوم و حجت الهی است و مبدا تحولات عمیق و بنیادین در زائر است. یکی از راه های ایجاد آمادگی روحی و مهیا شدن برای این سفر و زیارت نورانی و معنوی آگاهی از ارزش و آثار و برکات دنیوی و اخروی و اجر و پاداش شگفت انگیزی است که خداوند به زائر قبر پاک امام حسین –علیه السلام- عطا می کند.

ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: دوشنبه 89/9/29::: ساعت 1:50 عصر

مصداقهای وجود عنصر عشق در حادثه عاشورا کدام اند؟
در پاسخ شما دوست عزیز ابتدا به حدیثی اشاره می کنم که گر چه دارای سند صحیحی نمی باشد اما محتوا و مفهوم آن می تواند ضعف سند را جبران کند. این حدیث در کتب عرفانی، در ذیل آموزه عشق بیان شده است.
«من طلبنی، وجدنی و من وجدنی، عرفنی و من عرفنی، أحبنی و من أحبنی، عشقنی و من عشقنی، عشقته و من عشقته، قتلته»
کسی که مرا طلب کند، می یابد و کسی که مرا بیابد، مرا می شناسد و کسی که مرا بشناسد، مرا دوست دارد و دوستدار من، شیفته من می شود و کسی که عاشق من شده، عاشقش می شوم و کسی که من شیفته او باشم، او را خواهم کشت.
همان گونه که از این حدیث، بر می آید، اول قدم از عشق، طلب است و عشق، مرتبه عالی محبت می باشد و نهایت عشق نیز فنای در معشوق و کشته شدن در راه اوست. منشأ و سرچشمه عشق، درک کمال محبوب و معشوق است. ذات مقدس خداوند، کمال و جمال مطلق و منشأ و سرچشمه تمامی خوبی ها و زیبایی ها است. بنابراین انسان از درون ذات خود عاشق خداوند است . عشق حقیقی و راستین، تنها به کمال محض و جمیل مطلق توجه دارد، تنها او را می خواهد و می جوید. این عشق، التیام بخش، رام کننده، صبرآور، انس برانگیز، رضایت بخش، نیروزا، طلب آور، درهم شکننده خودپرستی، سرورانگیز، نشاط آور، پایا و پویاست. این، عشقی است که وصالش، مقتل عاشق است نه مسلخ وی؛ یعنی هنگام وصال، عاشق قامت برکشیده، قیامت به پا می کند و عشقش زنده تر و فعال تر می گردد، نه آن که سرد و خاموش شود. از همین رو، قرآن کریم تنها محبوب حقیقی و اصلی را خداوند متعال دانسته، و در روایات، بر محبت خداوند سبحان تأکید فراوان شده است.

ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: یکشنبه 89/3/9::: ساعت 12:15 عصر

اگر بخواهم به زیارت کربلا نایل شوم. برای آمادگی و بهره مند شدن هر چه بیشتر چه کتابهایی مطالعه کنم تا با دید عمیق به زیارت بنشینم. لطفا راهنمایی کنید.

در پاسخ به توصیه های ذیل توجه کنید :

- از دیدگاه دین توحید اسلام, زندگی فرصت خدایی شدن انسان است و در درون آن نیز فرصت های فراوانی برای خدایی شدن وجود دارد که یکی از مهمترین این فرصت ها زیارت عتبات عالیات و مشاهده مشرفه به خصوص قبر سالار شهیدان در کربلا و امداد از مقام ولایت ایشان است. اکنون این فرصت در اختیار شما است و خدای متعال شما را برای قرب خود فراخوانده است. شما هستید که باید خود را زیر باران رحمت الهی قرار دهید و تصمیم بگیرید از این سفر حد اکثر استفاده را در جهت تقویت معنویت و خدایی شدن بکنید. در طول سفر تمرین کنید که ذهن و فکر و دل و رفتارتان خدایی و مطابق رضای الهی و ائمه اطهار(ع) باشد, تا بعد از سفر نیز بتوانید در این راه استقامت کنید و در مسیر الهی قدم بردارید. ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: دوشنبه 88/12/3::: ساعت 11:40 صبح

خصوصیات یک مداح از نظر اسلام چیست؟ ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: شنبه 88/12/1::: ساعت 12:9 عصر

چند روز دیگر می خواهم برای اولین بار خدمت آقا امام رضا (ع) و شهر قم بروم. توصیه و نکاتی که باید رعایت کنم چیست؟ ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: چهارشنبه 88/10/23::: ساعت 11:43 صبح

چگونه بفهمیم که اگر انشا الله امام زمان (عج) ظهور کند و ما هم زنده باشیم از یاران با وفای او خواهیم بود و آن را تنها نمی گذاریم و اینکه چگونه بفهمیم که اگر در زمان امام حسین (علیه السلام) بودیم، جزو یاران و 72 تن بودیم؟ ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: دوشنبه 88/10/21::: ساعت 8:55 صبح

چه درسی باید از محرم گرفت؟ چرا این همه به سر و سینه میزنیم واقعا تقاضای امام حسین (ع) از ما چیست تا خشنود بشود؟ ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: چهارشنبه 88/8/20::: ساعت 1:40 عصر

به نظر شما در زمان محرم یا در هر زمان دیگری لخت سینه زدن در مسجد خوبه یا نه؟

در پاسخ به نکاتی توجه نمایید :
1- عزاداری در مصیبت اولیای الهی و به خصوص سالار شهیدان از بهترین و شایسته ترین اعمال است و از مستحبات مورد تاکید و سفارش است . آن چه در روایات فراوان مورد سفارش و تأکید است عزاداری و محزون و گریان بودن در مصیبت شهادت و مظلومیت و فقدان اولیای الهی به ویژه سالار شهیدان، امام حسین(ع) است.
2- شکل عزاداری و چگونگی آن به حسب عرف و عادت و مراسم و فرهنگ جامعه ای مختلف است و در روایات بر شکل خاصی از آن تأکید نشده است و در برخی روایات سفارش شده بر طبق عرف خودتان عزداری کنید .
3-لخت شدن در مراسم عزاداری که در بعضی جاها معمول است تابع همین عرف و عادت است و دارای فضیلت و ارزش خاصی نمی باشد و هیچ گونه تأکیدی بر آن نشده و خود به خود و با صرف نظر از مسائل جانبی آن بی اشکال است .
4- بله در جاهایی که این مراسم در معرض دید و تماشای خانم ها می باشد، عزاداری کردن با لباس بدون شک بهتر و مناسب تر است واگر کمک به گناه باشد، جایز نیست و نیز اگر عزاداری در حال لخت بودن موجب وهن و سستی و ضعف بنیان های فکری، عقیدتی، اخلاقی و احکام دین مقدس اسلام و مذهب حقه شیعه باشد و آن را از نظر عقلی بی پایه و اساس و غیر معقول معرفی کند باید از آن صرف نظر کرد و آ نرا ترک نمود .
5- در اینجا توجه شما را به نظر مراجع بزرگوار تقلید در رابطه با این موضوع جلب می نماییم :
الف- حضرت امام و آیت الله فاضل: اگر لخت شدن باعث مفسده نباشد، اشکال ندارد و بر زنان واجب است از نگاه کردن به بدن نامحرم اجتناب کنند.امام، استفتاءات، ج 3، سؤالات متفرقه، س 46؛ فاضل، جامع‏المسائل، ج 1، س 2163 و 2165.
2- آیت الله مکارم: احتیاط واجب آن است که مردان از این کار خوددارى کنند.مکارم، استفتاءات، ج 2، س 765.
3-آیت الله تبریزى: اشکال ندارد.تبریزى، استفتاءات، س 2004 و
tabrizi.org،
4-آیت الله صافى: اگر در معرض دید زنان نامحرم نباشد، اشکال ندارد.صافى، جامع‏الاحکام، ج 2، س 1597
5-آیت الله بهجت: بنابراحتیاط واجب باید بدن خود را از نامحرم بپوشاند.بهجت، توضیح‏المسائل، م 1937.


 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: شنبه 87/12/10::: ساعت 10:41 صبح

توضیحى درباره‏ى سند زیارت شریف عاشورا:

 مقدمه: پذیرفتن یک حدیث:

 1ـ اعتبار سند؛ یعنى راویانى که حدیثى را از پیامبر(ص) یا امام(ع) نقل کرده‏اند، همگى باید افراد مورد اعتماد باشند؛ گر چه مذهب آنان شیعه‏ دوازده امامى نباشد. پس، باید دروغگو نبودن آنان براى ما روشن شود، و گرنه سخنشان باورکردنى نیست.

 2ـ شفافیت دلالت مفهومى؛ یعنى ساختار واژگان و جمله‏هاى حدیث به گونه‏اى باشد که ظهور کافى در بیان مراد متکلم داشته باشد و از نظر عرف هیچ گونه ابهام و اجمال و تردیدى که سبب اختلال ظهور کلام گردد، در آن راه نداشته باشد. زیرا اهل عرف در فهم مراد گویندگان،با استناد به اصول عقلایى مانند اصل نبودن قرینه، اصل عدم غفلت، اصل عدم نسیان، اصل عدم خطا، مبناى ظاهرى الفاظ را ملاک قرار مى‏دهد.

 3ـ شرایط زمانى و مکانى صدور؛ یعنى آیا امام(ع) در شرایط عادى و بدون هیچ گونه مشکل خارجى حکم واقعى الهى را بیان فرموده‏اند یا در موقعیت بحرانى و در نظر گرفتن برخى از شرایط براى پیش‏گیرى از رخدادهاى نامطلوب براى برخى از مسلمانان سخنى را فرموده است؟ به دیگر سخن این که: آیا رعایت حال تقیه و شرایط ضرورى جانبى را کرده یا در حال متعارف به بیان حقایق نظر داشته است؟ زیرا حدیث صادر شده در حال تقیه براى دیگر زمان‏ها حجیت ندارد.

4ـ نبود معارض مفهومى؛ یعنى پس از احراز صحت سند و تمامیت دلالت و جهت صدور واقعى یک حدیث، باید در میان احادیث دیگر به جست و جو پرداخت و چنانچه روایتى بر خلاف آن پیدا شد، نخست باید به روش جمع دلالى، سپس ترجیح سندى یا دلالى عملکرد. سند زیارت عاشورا شیخ طوسى(قدس‏سره) با سه سند این زیارت شریف را به شرح زیر نقل کرده است:

 1ـ محمد فرزند اسماعیل بن بزیع، از صالح فرزند عقبه، وى نیز از پدرش عقبة بن خالد از امام باقر(ع).

 2ـ محمد فرزند خالد طیالسى، از سیف بن عُمیره، از صفوان فرزند مهران از امام صادق(ع)، از پدرانش از پیامبر و جبرئیل و سرانجام خداوند بزرگ.

 3ـ صالح بن عقبه و سیف بن عُمیره از علقمه فرزند محمد حضرمى از امام باقر(ع)، (مصباح المتهجد و سلاح المتعبّد / 772 787)

گفتنى است: همه‏ افراد پیش گفته از مشاهیر راویان حدیث هستند که عموما از سوى دانشمندان علم رجال توثیق شده‏اند مگر عقبه بن خالد و علقمه بن محمد که توثیق خاص ندارند، ولى توثیق عام دارند؛ یعنى افراد بنامى بودند که روایات امامان را نقل مى‏کردند و اگرنقطه‏ى ضعفى در آنان بود، به یقین در جامعه اشتهار پیدا مى‏کرد و بر سر زبان‏ها مى‏افتاد و به یکدیگر بازگو مى‏کردند؛ با این همه، هیچ گونه قدحى درباره‏ى آن دو نقل نشده است. از این طریق مى‏توان «توثیق عام» را احراز کرد. (براى توضیح بیشترر.ک: منشور نینوا: مجید حیدرى‏فر / ص 35).

در پایان یاد سپارى این نکته‏ى مهم را براى همگان توصیه مى‏کنیم: براى اطمینان به صدور حدیثى از معصومان(ع) باید به روش پیش گفته عمل کرد، البته راه دیگرى وجود دارد و آن اینکه گاه از متن حدیث و بلنداى مضمون آن مى‏توان به صدور آن روایت از امام معصوم(ع) مطمئن شد. که ملاکهاى تشخیص دقیق آن از حوصله این نوشتارخارج است و مى‏توان زیارت عاشورا را از این طریق نیز مورد بررسى قرار داد.

حکم شرعی قرائت زیارت عاشورا: پس از اثبات اعتبار زیارت عاشورا، به این نتیجه می رسیم که این زیارت، از معتبرترین زیارت هاست و ائمه اطهار(ع) بر آن تأکید ها نموده اند. چندان که در پاره ای از منابع حدیثی به «حدیث قدسی» بودن آن تصریح گردیده مفهوم این تعبیر آن است که مفاهیم این الفاظ و کلمات به اذن الهی و از جانب او صادر گردیده و در واقع گوینده حدیث نه پیغمبر است نه امام، بلکه خود خداست.

از این رو همه فقها و مراجع به این زیارت عنایت تام داشته و عملا و با ابزار تألیف و گفتار، همگان را به قرائت آگاهانه آن فرا می خوانند. با این توصیفات اساسا نیازی به حکم شرعی آن نیست زیرا سیره مؤمنین و فقها بهترین توضیح حکم شرعی می باشد.

 مثلا مرحوم امام خمینی پس از خواندن زیارت، صد لعن و سلام آن را هم می فرمودند و آیت الله بهجت نیز هر روز در حرم مطهر چنین برنامه ای دارند.

براى آشنایى بیشتر با مباحث رجالى سند زیارت عاشورا، به دو کتاب ارزشمند «شفاء الصدور فى شرح زیاة العاشور» تألیف آیة‏الله میرزا ابوالفضل تهرانى«قدس‏سره» که از شاگردان میرزاى شیرازى بود و نیز «اللؤلؤ النضید فى شرح زیارة مولینا ابى عبدالله الشهید» نگارش آیة‏الله شیخ نصرالله شبسترى مراجعه فرمایید.

براى آگاهى بیشتر ر.ک: پرسش‏ها و پاسخ‏هاى مذهبى، آیت‏اللّه‏مکارم و سبحانى (ج 2، ص 116-122).


 
   1   2      >
 
 
 

جستجوی واژه ها

 

حضور و غیاب

 

فهرست موضوعی یادداشت ها

بندگی[49] . خودسازی[46] . زندگی[44] . اخلاق[42] . عرفان[39] . سوال و پاسخ کوتاه[32] . سیاست[29] . نماز[27] . توحید[23] . خودشناسی[21] . اخلاق جنسی[18] . عشق[17] . گناه[16] . ایمان[15] . سوال و پاسخ کوتاه[13] . غفلت[12] . عبادت[11] . دعا[11] . اعتقاد[9] . توبه[8] . شناخت[8] . شیطان[7] . غیبت[7] . علم[7] . دنیا[7] . تربیت[7] . ازدواج[6] . احکام[6] . مذهب[6] . مرگ[6] . سیر و سلوک[6] . ولایت[6] . وظیفه[5] . معنویت[5] . ریا[5] . اجابت دعا[5] . خانواده[5] . توکل[5] . حجاب[5] . جامعه[4] . اخلاص[4] . امام زمان[4] . سلوک[4] . صبر[4] . عاشورا و عزاداری[4] . مراقبه[4] . عقل[4] . نماز شب[4] . نگاه[3] . والدین[3] . نهی از منکر[3] . غزلیات حافظ[3] . عادت[3] . عاشورا[3] . شوخی[3] . شرک[3] . ریاضت[3] . زیارت[3] . دین[3] . رمضان[3] . امید[3] . تبلیغ[3] . تصوف[3] . بصیرت[3] . انقلاب[3] . تفکر[3] . خدا[3] . حوزه و دانشگاه[3] . دروغ[3] . حیا[2] . حب دنیا[2] . حج[2] . خواب[2] . خداشناسی[2] . ارشاد[2] . تقوا[2] . حقوق[2] . چله نشینی[2] . توحیدی[2] . اهل بیت[2] . انتقاد[2] . انسان[2] . پرورش روح[2] . ترس[2] . اخلاق اجتماعی[2] . آخرت[2] . آرامش[2] . رزق و روزی[2] . دینداری[2] . ذکر[2] . رابطه با خدا[2] . زهد[2] . سعادت[2] . شخصیت[2] . شهادت[2] . شهوت[2] . سیر و سلوک[2] . شادی[2] . طلسم[2] . غضب[2] . فحش[2] . فکر[2] . فکر گناه[2] . قرب[2] . عمل[2] . عمل صالح[2] . عزاداری[2] . عزت[2] . گریه[2] . گذشت[2] . گناه و توبه[2] . معاشرت[2] . قلب[2] . کربلا[2] . کمال[2] . گوناگون[2] . هدف[2] . نماز صبح[2] . نفس[2] . مهدویت[2] . مهمانی . موسیقی . موفقیت . مومن . ناامیدی . نامحرم . نبوت . نسبیت . نفاق . نفرت . نفس اماره . نقش زنان . معیشت . مهار نفس . نماز قضا . نماینده،مجلس . همت و اراده . همسر . هنر . هو . هوس . واجب . نوحیدی . نیت . نماز جمعه . وحدت وجود . ورزش . ولایت فقیه . ولایت مداری . یاد خدا . کرامت، شفای بیماران . کربلا، عاشورا . لباس . لذت نماز . لعن . لواط . ماه رجب . مجادله . مجذوب، سالک . محاسبه . محبت . محبوبیت . محیط آلوده . مدپرستی، مدگرایی . کمال-خودشناسی-خودسازی . کینه . کم خوری . قلب سلیم . قهر . قیصر امین پور . کرامت . معرفت . معرفت خدا . معروف،منکر . معصومین . مسافرت . مسلمان واقعی . مصاحبه . گناهان صغیره . گرایش به بدی . گره در کار . عرفان کاذب . عریضه . عشق الهی . عشق مجازی . عصبانی . غذا خوردن . غرور . علم و عمل . عمر . عمره . قرب به خدا . قساوت . قضاوت . قطب . فنای فی الله . فیلم . قبر . قبولی عمل . قدرت . فطرت . فقر . غلفت . غم و غصه . طول عمر . ظرفیت . عاقبت به خیری . عبودیت . عجب و خودپسندی . شیعه . شیعه، شهادت طلبی . صحت عمل . صراط . صفات . صوفیه . طلبگی . طلبه . شادی و نشاط . شانس . سیره ائمه . سیاسی . سید حیدر آملی . سوال و پاسخ کوتاه 21 . شهید،شهادت . شناخت امامان . شخصیت ها . شرک . شکر . شلوار لی . سکس . سکولاریسم . سلامت . سلوک، عرفان، شیعه . سوء عاقبت . زیبایی . سالمندان . سالک، مجذوب . سختی ها . زبان . زنا . رابطه با دختران . رجبعلی خیاط . رحمت . رحمت خدا . دین داری . دین، وحی . خودسازی-رشد- . خودسازی-سیر و سلوک- . رضایت . رضایت خدا . رفاقت . روابط نامشروع . روزه . روشنفکر . آرزو . آرزوی مرگ . آزادی معنوی . ابتلا . آداب سلوک . احترام والدین . احضار ارواح . اخلاق اجماعی . اراده . اراده، گناه . ارامش . انتخاب، مجلس . امامان . امتحان . اعتماد به نفس . اعتکاف . اقتصاد . استجابت . استجابت دعا . استراتژی . اسلام . اسم ذات . اشک . اصولگرایی . تجلی . تجمل گرایی . تصوف و درویشی . تعادل . تغذیه . تفکر . پسر و دختر . پوشش . بصیرت- . بهشت، برزخ . بی نماز . بینش سیاسی . پائولوکوئیلو . پاکی قلب . پرخوابی . انسان، خوب و بد . انرژی . اهل بیت- . اولیای خدا . اینترنت . بخشش گناه . بخل .
 

مشترک شوید