سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 تعداد کل بازدید : 2747318

  بازدید امروز : 35

  بازدید دیروز : 40

وبلاگ موسسه رستگان www.mrastegan.ir

 
هرگاه خدا بنده ای را دوست بدارد، او را ازدنیا می پرهیزاند، همان گونه که یکی از شما بیمار خود را ازآب می پرهیزاند . [.رسول خدا صلی الله علیه و آله]
 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: چهارشنبه 89/5/20::: ساعت 9:16 صبح

کاش می تونستم راحت تصمیم آخرم را بگیرم قید همه چیز(کار وتحصیل) را بزنم و رضایت خانوادمم از خدا بخوامو برم مشهد و بقیه عمرم را صرف خدا و بندگیش کنم ولی افسوس؟

عشق و محبت به حضرت حق (جل و علا) در مراتب نازله، فطری انسانهاست؛ چنانکه علامه جوادی آملی (دام ظله) با استناد به آیه «و لکن الله حبب الیکم الایمان و زینه فی قلوبکم» (1) (لکن خداوند نزد شما ایمان را دوست وخوشایند کرد و آن را بیاراست) اثبات می فرمایند که «چنانکه اصل دین الهی محبوب انسان است و هر چه ذاتاً محبوب انسان است، فطرت انسان به او گرایش دارد، پس معلوم می شود دین و خدا هر دو فطری انسان است.» (2)
پس عاشق کمال مطلق بودن، فطری انسان است؛ این که انسان همیشه در دوران زندگی خود به دنبال محبوبی است تام و تمام و بی عیب و نقص که با وصال او به آرامش و سکون برسد فطری اوست و این از الطاف خالق بی همتاست که این نعمت ابتدایی را قبل از اینکه از او بخواهیم به ما ارزانی داشته تا بخشی از مسیر عاشقی و عبودیت را ابتدائا ً پیموده باشیم.
ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: یکشنبه 89/5/17::: ساعت 9:22 صبح

چرا حاجتمان برآورده نمی شود ؟
از سوی معصومین علیهم السلام برای برآورده نشدن حاجات از سوی خداوند چند علت عمده مطرح گردیده است :
علت اول : آلودگی به گناهان می باشد .
نبى اکرم صلّى اللَّه علیه و اله فرمود همانا خدا مستجاب نمیکند دعاى بنده‏اى را که دلش مشغول لهو است زیرا که خداى تعالى میفرماید: «إِنَّما یَتَقَبَّلُ اللَّهُ مِنَ الْمُتَّقِینَ» همانا خدا از پرهیزکاران میپذیرد. (3) مردى بحضرت صادق علیه السّلام عرضکرد که ما دعا مى‏کنیم و مستجاب‏ نمى‏شود فرمود شما کسى را میخوانید که از او نمیترسید و نافرمانیش را میکنید چطور دعاى شما را مستجاب کند (ارشاد القلوب-ترجمه رضایى ج‏1-365)
ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: یکشنبه 89/5/17::: ساعت 9:19 صبح

هر چه نماز می خوانم حاجتم برآورده نمی شود. راه های استجابت دعا برای ازدواج چیست ؟
خواهر گرامی ! اگر چه نماز به عنوان یکی از بهترین راههای رسیدن به حاجتمان می باشد اما تنها راه استجابت دعا خواندن نماز نیست ، بلکه راههای متعددی از سوی دین برای برآورده شدن حاجت معرفی شده است . از جمله توسل به اهل بیت علیهم السلام ، نذر ، دعای پدر و مادر برای فرزند مستجاب بوده و یا اینکه دعای فقیر در حق انسان مستجاب می باشد و همچنین دعاهایی که از سوی معصومین علیهم السلام بیان شده و بخش هایی از آن نیز در مفاتیح الجنان گردآوری شده است .ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: یکشنبه 89/5/17::: ساعت 9:18 صبح

برای داشتن نمازی خالصانه و همچنین داشتن اشک و ناله در نماز باید چه کار کنیم؟
از سوی معصومین علیهم السلام برای داشتن نمازی خالصانه و با حضور قلب توصیه هایی مطرح گردیده که به برخی از آنها اشاره می نمائیم .
1- معرفت و شناخت نسبت به کسی که در مقابل او نماز می خوانیم
کسی که عظمت الهی را درک نموده و به خواری و کوچکی خود در برابر خداوند متعال ایمان داشته باشد قطعا نمازی با حضور قلب و اشک و آه خواهد خواند .
ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: یکشنبه 89/5/17::: ساعت 9:17 صبح

آیا نرم شدن دل نشانه خداوند است یا اینکه صرف جاری شدن اشک و نرم شدن دل نشانه قرب نیست و بلکه شرط اصلی قرب به خداوند مهار نفس است، لطفا توضیح دهید؟

دوست عزیز؛ اشک می تواند مقدمه ای برای رسیدن به قرب خدای سبحان باشد چنانچه در توصیه های بزرگان دین آمده که اهل گریه باشید و حتی در این راستا تلاش کنید. امام صادق (علیه السلام) می فرمایند: «اگر گریه ات نیاید، خود را به گریه بدار و اگر از دیده ات به اندازه سر مگسی هم اشک درآید، چه خوب است.»1 ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: یکشنبه 89/5/17::: ساعت 9:13 صبح

تازگی ها کتابی به اسم کلیات اسرار و راز موفقیت به چاپ رسیده اونم چاپ هفتم. توی مجله تبلیغ کرده بود. حالا متنش چی بود؟ متنش در مورد موکل و دعای چهل کلید و انرژی مثبت... این که که دعای چهل کلید برای رفع گرفتاری از حضرت فاطمه زهرا(س) نقل شده. با غسل از آب دعای 40 کلید چاکرای سوم اگر انرژی منفی داشته باشه از بین می ره... این که قرآن موکل داره و موکل فلان و چنانند... این که قرآن و سوره ای می خونیم در واقع موکل اونجا احضار می شه ولی ما نمی بینیمش واقعا وحشت کردم. من اون موقع تا قبل از خوندن این مطلب فکر می کردم وقت قرآن خواندن مخاطب من فقط خداست. ولی موکل ... نمی دونستم. ظاهرا پر فروش بوده. توی اینترنت هم چک کنید پی می برید که چه قدر تبلیغ کردن. دوست دارم این کتابو خرید کنم. اما ترجیح دادم اول از شما در مورد این کتاب و میزان درست بودنش بپرسم. اگه صلاح هست بخرم؟

پرسشگر گرامی از این که سوالات مفید و راه گشای خود را با ما در میان می گذارید از شما متشکریم.
هیچ دندانى نخندد در جهان--- بى‏رضا و امر آن فرمان روان‏
هیچ برگى مى‏نیفتد از درخت---بى‏رضا و حکم آن سلطان بخت‏
از دهان لقمه نشد سوى گلو---تا نگفت آن لقمه را حق «ادخلوا»

«تقدیر»
از شما متشکریم در اموری که شناخت لازم را ندارید، با تأمل قدم بر می دارید. این عمل شما نشان از عقل و درایت شما دارد. امام علی -علیه السلام- می فرماید:«خرد، موجب هشیاری و احتیاط می شود؛ نادانی، فریب خوردن و هلاکت می آورد».[1]
ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: یکشنبه 89/5/17::: ساعت 9:10 صبح

پیامبران الهی از چه روشهایی برای تربیت انسان ها استفاده می کردند؟

پیامبران الهی برای تربیت انسان ها در مسیر توحید و نجاتشان از گمراهی روشهای متعددی را به کار گرفته اند که به دلیل فراوانی آنها ، در این نوشتار تنها به برخی از روش های متداول و مشترک بین تمامی پیامبران الهی اشاره نموده و برای اطلاع بیشتر، شما را به مطالعه کتب و مقالاتی که در این خصوص به نگارش در آمده دعوت می کنیم . (1)ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: شنبه 89/5/16::: ساعت 1:11 عصر

تعریف خودسازی از نظر مفهوم و محتوا چیست؟

چیستی مفهوم خودسازی:

درباره چیستی خودسازی دو نوع برداشت محدود و فراگیر وجود دارد. منشا این برداشت حاکم بودن نوعی سیستم نفی و اثبات در خودسازی است. بر اساس روش توحید که الهام گرفته از کلمه لا اله الا الله است، راه کمال انسان از نفی هر گونه پرستش غیر خدا آغاز می شود و با تمرکز بر روی خداپرستی به سرانجام می رسد. ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: شنبه 89/5/16::: ساعت 8:37 صبح

در مورد روش عادت دادن و نماز خوان کردن کودک می خواستم بدانم؟

«و أمر أهلک بالصلاة و اصطبر علیها؛ای پیامبر!اهلت را به برپایی نماز فراخوان و در این امر پایداری و صبوری پیشه کن».(سوره طه،آیه 132)
تشویق فرزندان به نماز، اختصاص به پیامبر ندارد.همه ما (والدین و مربیان) نسبت به فرزندان و شاگردان مسئولیم و باید در تربیت آنها کوشا باشیم.
فرزند وقتی که در خانه است از والدین مسائل را می‌آموزد و وقتی که در مدرسه است از مربیان و معلمان. بنابراین وظیفه مربیان و والدین در آموختن ارزش‌های اسلامی به فرزندان بیش از سایران می‌باشد.
در روایت است که به فرزندانتان از سن هفت سالگی نماز تمرینی یاد بدهید.
ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: پنج شنبه 89/5/14::: ساعت 9:24 صبح

اگر کسی بگوید من همه احکام و دستورات اسلام و رساله مرجع تقلیدم را انجام می دهم و حتی مستحبات رو هم انجام می دهم ولی فقط همین یک حکم را انجام نمی دهم و به خاطر یک گناه هم که به جهنم نمی روم و یا اصلا این حکم به نظر من اشکال ندارد و خدا می بخشد، پاسخ چیست؟

عمل نکردن به یک یا چند حکم، از احکام دین عزیز اسلام، می تواند به چند دلیل باشد:
1- عدم آگاهی
2- تنبلی و کسالت
3- عدم اعتقاد
در خصوص مورد اول، در صورتی که شرائط برای کسب علم نسبت به حکم مزبور فراهم نبوده است،
ادامه مطلب...

 
<   <<   41   42   43   44   45   >>   >
 
 
 

جستجوی واژه ها

 

حضور و غیاب

 

فهرست موضوعی یادداشت ها

بندگی[49] . خودسازی[46] . زندگی[44] . اخلاق[42] . عرفان[39] . سوال و پاسخ کوتاه[32] . سیاست[29] . نماز[27] . توحید[23] . خودشناسی[21] . اخلاق جنسی[18] . عشق[17] . گناه[16] . ایمان[15] . سوال و پاسخ کوتاه[13] . غفلت[12] . عبادت[11] . دعا[11] . اعتقاد[9] . توبه[8] . شناخت[8] . شیطان[7] . غیبت[7] . علم[7] . دنیا[7] . تربیت[7] . ازدواج[6] . احکام[6] . مذهب[6] . مرگ[6] . سیر و سلوک[6] . ولایت[6] . وظیفه[5] . معنویت[5] . ریا[5] . اجابت دعا[5] . خانواده[5] . توکل[5] . حجاب[5] . جامعه[4] . اخلاص[4] . امام زمان[4] . سلوک[4] . صبر[4] . عاشورا و عزاداری[4] . مراقبه[4] . عقل[4] . نماز شب[4] . نگاه[3] . والدین[3] . نهی از منکر[3] . غزلیات حافظ[3] . عادت[3] . عاشورا[3] . شوخی[3] . شرک[3] . ریاضت[3] . زیارت[3] . دین[3] . رمضان[3] . امید[3] . تبلیغ[3] . تصوف[3] . بصیرت[3] . انقلاب[3] . تفکر[3] . خدا[3] . حوزه و دانشگاه[3] . دروغ[3] . حیا[2] . حب دنیا[2] . حج[2] . خواب[2] . خداشناسی[2] . ارشاد[2] . تقوا[2] . حقوق[2] . چله نشینی[2] . توحیدی[2] . اهل بیت[2] . انتقاد[2] . انسان[2] . پرورش روح[2] . ترس[2] . اخلاق اجتماعی[2] . آخرت[2] . آرامش[2] . رزق و روزی[2] . دینداری[2] . ذکر[2] . رابطه با خدا[2] . زهد[2] . سعادت[2] . شخصیت[2] . شهادت[2] . شهوت[2] . سیر و سلوک[2] . شادی[2] . طلسم[2] . غضب[2] . فحش[2] . فکر[2] . فکر گناه[2] . قرب[2] . عمل[2] . عمل صالح[2] . عزاداری[2] . عزت[2] . گریه[2] . گذشت[2] . گناه و توبه[2] . معاشرت[2] . قلب[2] . کربلا[2] . کمال[2] . گوناگون[2] . هدف[2] . نماز صبح[2] . نفس[2] . مهدویت[2] . مهمانی . موسیقی . موفقیت . مومن . ناامیدی . نامحرم . نبوت . نسبیت . نفاق . نفرت . نفس اماره . نقش زنان . معیشت . مهار نفس . نماز قضا . نماینده،مجلس . همت و اراده . همسر . هنر . هو . هوس . واجب . نوحیدی . نیت . نماز جمعه . وحدت وجود . ورزش . ولایت فقیه . ولایت مداری . یاد خدا . کرامت، شفای بیماران . کربلا، عاشورا . لباس . لذت نماز . لعن . لواط . ماه رجب . مجادله . مجذوب، سالک . محاسبه . محبت . محبوبیت . محیط آلوده . مدپرستی، مدگرایی . کمال-خودشناسی-خودسازی . کینه . کم خوری . قلب سلیم . قهر . قیصر امین پور . کرامت . معرفت . معرفت خدا . معروف،منکر . معصومین . مسافرت . مسلمان واقعی . مصاحبه . گناهان صغیره . گرایش به بدی . گره در کار . عرفان کاذب . عریضه . عشق الهی . عشق مجازی . عصبانی . غذا خوردن . غرور . علم و عمل . عمر . عمره . قرب به خدا . قساوت . قضاوت . قطب . فنای فی الله . فیلم . قبر . قبولی عمل . قدرت . فطرت . فقر . غلفت . غم و غصه . طول عمر . ظرفیت . عاقبت به خیری . عبودیت . عجب و خودپسندی . شیعه . شیعه، شهادت طلبی . صحت عمل . صراط . صفات . صوفیه . طلبگی . طلبه . شادی و نشاط . شانس . سیره ائمه . سیاسی . سید حیدر آملی . سوال و پاسخ کوتاه 21 . شهید،شهادت . شناخت امامان . شخصیت ها . شرک . شکر . شلوار لی . سکس . سکولاریسم . سلامت . سلوک، عرفان، شیعه . سوء عاقبت . زیبایی . سالمندان . سالک، مجذوب . سختی ها . زبان . زنا . رابطه با دختران . رجبعلی خیاط . رحمت . رحمت خدا . دین داری . دین، وحی . خودسازی-رشد- . خودسازی-سیر و سلوک- . رضایت . رضایت خدا . رفاقت . روابط نامشروع . روزه . روشنفکر . آرزو . آرزوی مرگ . آزادی معنوی . ابتلا . آداب سلوک . احترام والدین . احضار ارواح . اخلاق اجماعی . اراده . اراده، گناه . ارامش . انتخاب، مجلس . امامان . امتحان . اعتماد به نفس . اعتکاف . اقتصاد . استجابت . استجابت دعا . استراتژی . اسلام . اسم ذات . اشک . اصولگرایی . تجلی . تجمل گرایی . تصوف و درویشی . تعادل . تغذیه . تفکر . پسر و دختر . پوشش . بصیرت- . بهشت، برزخ . بی نماز . بینش سیاسی . پائولوکوئیلو . پاکی قلب . پرخوابی . انسان، خوب و بد . انرژی . اهل بیت- . اولیای خدا . اینترنت . بخشش گناه . بخل .
 

مشترک شوید