سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 تعداد کل بازدید : 2747319

  بازدید امروز : 36

  بازدید دیروز : 40

وبلاگ موسسه رستگان www.mrastegan.ir

 
چون نیکوکارى بر زمانه و مردم آن غالب آید و کسى به دیگرى گمان بد برد ، که از او فضیحتى آشکار نشده ، ستم کرده است . و اگر بدکارى بر زمانه و مردم آن غالب شود و کسى به دیگرى گمان نیک برد خود را فریفته است . [نهج البلاغه]
 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: شنبه 89/4/12::: ساعت 10:14 صبح

آیا با وجود گناهان علنی در جامعه، وقتی مثلا زنی را دیدیم که بی حجاب است، آیا باید به خاطر بی حجابی اش خشمگین باشیم و اخم کنیم یا نه باید خنده رو باشیم تا طرف جذب شود چون با توجه به اینکه من ریش دارم و مذهبی هستم می گویم، چون اگر خوشرو باشم افراد گناهکار شاید بهتر جذب شوند تا اینکه خشمگین باشم، لطفا پاسخ دهید؟

حقیقتاً بسیار خرسند هستیم که چنین جوانان نورانی و با روحیه ی الهی با ما در ارتباط هستند. این راه و روش شما همان کار اصلی انبیاء است، از این روی از خداوند متعال توفیق روز افزون برای شما خواستاریم.

« جایگاه ممتاز»
امر به معروف و نهی از منکر یکی از مهمترین دستورات و فرامین اسلام است که در واقع بیانگر تعهد و مسئولیت اجتماعی هر فرد مسلمان نسبت به سرنوشت جامعه اسلامی و افراد آن و ضامن اصلاح جامعه اسلامی و احیای ارزش های دینی و جلوگیری از انحراف ها و اشاعه ضدارزش ها در جامعه اسلامی است.
ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: پنج شنبه 89/4/10::: ساعت 8:9 صبح

چه حرف هایی غیبت محسوب می شود, در مورد غیبت چند مثال و مصداق بیان کنید؟

پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) در تعریف غیبت می فرمایند: «آن است که یاد کنی برادر خود را به چیزی که او ناخوش آید»1
عالمان اخلاقی در تعریف غیبت گفته اند: غیبت عبارت است از: «بدگویى و پرده ‏درى نسبت به حیثیت و آبروى افراد، یعنی در غیاب شخصى کارهاى بد و ناپسند شخصی و یا عیوب و نقائص جسمى و اخلاقى او را به گونه‏اى براى کسانی که او را می شناسند, بازگو کنند که اگر به گوشش برسد، ناراحت شود.
ذکر نقایص شخص«خواه آن نقص در بدن او باشد مثل اینکه بگویی: فلانی کور، یا کر، یا گنگ، یا کوتاه، یا بلند، یا سیاه، یا زرد یا... و امثال اینهاست.
یا در نسب او باشد مثل اینکه بگویی: پسر فلان فاسق، یا ظالم، یا نانجیب و نحو اینهاست.
ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: دوشنبه 89/4/7::: ساعت 11:51 صبح

در مورد خدا صحبت کنید و اینکه چه کنم همچون آیت الله قاضی بشم فراغ خدا خیلی دلگیر و حزن انگیزه؟

پاسخ: دوست عزیز. برای عارف شدن دو مسیر نظری و عملی باید طی شود. مسیر نظری شامل خداشناسی توحیدی به معنای وسیع کلمه است و مسیر عملی هم مسیر خدا پرستی توحیدی است. برای آشنایی با این دو مسیر مطلبی در سایت آموزه با عنوان (روش خودسازی توحیدی) هست که توصیه می شود مطالعه کنید. اسرار عرفان اسلامی در کلمه توحید و ولایت است. در زمینه این دو حقیقت مطالعه کنید. موفق باشید.

 

استمناء جزء کدام گناهان محسوب می شود؟

پاسخ: دوست گرامی. شهید آیه الله دستغیب در کتاب گناهان کبیره استمنا را گناه کبیره معرفی کرده است.ملاک کبیره بودن یک عمل، وعده عذاب از جانب پروردگار می باشد. امام صادق (ع) فرموده : سه دسته از مردمان اند که خدای متعال در روز قیامت به ایشان نگاه رحمت نمی افکند، آنها را تذکیه نمی نماید و عذابی دردناک برای ایشان فراهم نموده است: کسی که موی سپید خود را می کند، کسی که با خود نکاح (استمناء) می نماید و کسی که مفعول واقع می شود. استمنا در صورتی که صغیره باشد, نیز چون تکرار می شود, تبدیل به کبیره می گردد, چون گناه صغیره اگر مورد اصرار باشد, تبدیل به کبیره می شود.

 

اگر در دانشگاهی برخی با بی حجابی رفت وآمد می کنند و گاهی انسان هر چند خوب باشد هم تحریک می شود، تکلیف در این زمینه چیست؟

پاسخ :دوست گرامی. محیط آلوده کار انسان با تقوا را برای حفظ خود دشوار می کند, اما از طرفی در چنین محیطی است که مومنان امتحان می شوند و اگر بتوانند خود را حفظ کنند, ملکه تقوا در آنان نهادینه خواهد شد. محیط دانشگاه برای بچه های مومن از جهتی زیانبار است, ولی از جهتی هم فرصت مهمی برای خودسازی و تقویت ایمان است. فرصتی است برای جهاد اکبر در برابر شیطان و نفس و هجوم فرهنگی و مانند آن. در دانشگاه فضاهای معنوی ای نیز وجود دارد, مانند نماز جماعت و برنامه های مذهبی, حتما از فضاهای معنوی دانشگاه استفاده کنید. یاد خدا را فراموش نکنید و چشم خود را کنترل نمایید. موفق باشید

 

هر کاری می کنم نمی تونم تو نماز تمرکز پیدا کنم اما یه مواقعی هست که ناخودآگاه تو نماز دلم میشکنه و در نمازم اشک می ریزم ولی محدوده، همیشگی نیست؛ چکار کنم که تو نماز تمرکز پیدا کنم و همیشگی باشه؟ از نمازم چیزی نمی فهمم.

دوست عزیزم. درباره تمرکز در نماز سوال کرده اید. خوب است بدانید تمرکز در نماز یا حضور قلب بازتاب تمرکز انسان در طول روز و زندگی است. اگر کسی بتواند زندگی خود را توحیدی کند, یعنی خدامحور قرار دهد و متمرکز روی خدا باشد, در نماز هم که ادامه این راه است, موفق خواهد بود. به هر مقدار که در طول شبانه روز با خدا هستیم و به یاد خدا هستیم, در نماز هم می توانیم به این مهم برسیم. معرفت خدا و عشق به خداوند رمز چنین موفقیتی است. البته در جای آرام و ساده و در حالت آرامش نماز خواندن هم کمک خواهد کرد, اغلب اشتغال و علائق فراوان زندگی مادی مانع حضور قلب می شود. موفق باشید.

 

بعضى دعاها مصلحت نیست اجابت شوند اما وقتى ما میگیم « الهم تب على، حتى لا اعصیک ابدا» چرا مستجاب نمیشه؟

دوست گرامی. تمامی کمال انسان بستگی به ظرفیت سازی خود او دارد. انسان موجود مختار است و اطاعت و معصیت هم امر اختیاری است و ما با اختیار خود ظرفیت حضور خدا و بازگشت خدا را در خود فراهم می کنیم. کاری که ما انجام می دهیم همین ظرفیت سازی است. اگر ظرف وجودی انسان پاک و آماده حضور خداوند شد, حتما او حضور خواهد یافت و انسان به نور وجود حضرت حق نورانی خواهد گشت. مشکل این است که این ظرفیت سازی باید از جانب خود ما و با اختیار خود انسان تحقق یابد. موفق باشید.

 

اگر کسی در مورد مسئله ای ناشکری کند، چگونه باید توبه کند؟

دوست گرامی. شکر نعمت, یعنی به کار بردن نعمت در جهت رضای الهی و ناشکری ضد آن است, یعنی هدر دادن نعمت و به کاربردن آن در جهت خلاف رضای خداوند. توبه از ناشکری به پشیمانی و بازگشت به سوی خدا و طلب بخشایش از خداوند و بکار بردن نعمت ها در جهت رضای الهی است. تمام اعضا و جوارح بیرونی و درونی و امکانات اقتصادی و اجتماعی ای که خدای متعال در اختیار ما قرار داده است, نیاز به شکر دارند و شکر آن به این است که از آنها در جهت تقرب به خداوند و تحصیل  رضایت او استفاده شود. موفق باشید.

  

بنده هر روز نماز صبحم قضا می شود و قضایش را همان روز می خوانم، حکم کار من چیست و چکار کنم؟

دوست گرامی. اینکه قضای هر نماز را می خوانید, کار خوبی است, ولی باید سعی کنید نماز صبح را در وقت خود و بلکه اول وقت بخوانید. اینکه نمی توانید بیدار شوید, معلول مشکلاتی است که برای آگاهی از آنها و رفع مشکل لازم است مطلبی را که با عنوان بیداری نماز صبح در سایت اخلاق و عرفان با این آدرس: http://www.porsemani.ir/node/145 درج کرده ایم مطالعه کنید. امید است با اراده ای آهنین بر این مشکل فایق آیید و ما را هم دعا کنید. موفق باشید.

 


 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: یکشنبه 89/4/6::: ساعت 12:36 عصر

می خواستم بدانم چرا حضرت امام خمینی رحمة الله علیه خودشان با صراحت و صداقت فرمودند من در عمرم 2 رکعت نماز برای خدا نخوانده ام. هر چه بوده برای نفس بوده خب ایشان که اهل مبالغه و گزافه گویی نبودند و هرچه می فرمودند با صداقت بود و در این موارد اهل شکسته نفسی هم نبودند. وقتی ایشان دو رکعت نماز برای خدا نخوانده اند ... از ماها چه انتظار می رود. لابد ماها در قعر جهنم هستیم؟ اگر ممکن است راهنمایی کنید؟

«متن کامل سخنان امام»
... ما مى‏دانیم که از عهده شکر خدا نمى‏توانیم به در بیاییم. من خودم را عرض مى‏کنم؛ من شهادت مى‏دهم که خودم تا کنون دو رکعت نماز براى خدا نخوانده‏ام، هر چه بوده براى نفس بوده. دلیلش هم این است که چنانچه جنت و نارى نباشد، آیا ما باز همان طور مشغول مى‏شویم به دعا یا خیر؟ دعاى ما آنى که هست براى این است که خداى تبارک و تعالى به ما عنایت کند و به ما روزى کند بهشت را و محترز کند از جهنم.
ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: پنج شنبه 89/4/3::: ساعت 9:48 صبح

شرایط قبولی نماز را طبق احادیث به طور کامل ذکر بفرمائید؟
عبادات، غیر از شرایط صحّت، شرایط «قبول» و «کمال» هم دارد. یعنی آنچه که مراعاتش، انسان را به قرب خدا و رشد معنوی می رساند و در فرد و جمع، تأثیر می گذارد.
گاهی عبادت، صحیح است، ولی رشد ‌آور نیست، مثل دارویی که شفابخش نیست. گاهی عبادت، از کیفر می رهاند ولی ما را محبوب خدا نمی سازد.
در آیات و روایات، شرایطی برای قبولی اعمال و عبادات بیان شده که نمونه هایی از آنها از این قرار است.
ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: پنج شنبه 89/4/3::: ساعت 9:4 صبح

چطور میتونم احوال ثابتی داشته باشم و مدام تحت تاثیر محیطی که در اون قرار میگیرم رنگ عوض نکنم البته ناراحت میشم که مثلا چرا در فلان موقعیت اینطور شدم واین افکارو داشتم و با خودم میگم مگه خودت عقل نداری دختر برو تواین زمینه خودتو بالا ببرو.. نمیتونم تو بحث هایی که قرار میگیرم از دین و هدف و اعتقاداتم یا رهبری که چیزایی که مطمئنم در موردش صدق نمیکنه..میشنوم دفاع کنم واین باعث خود خوری و سرزنش خودم و پایین اومدن اعتماد به نفسم شده دوست دارم به جایی برسم که پر باشم و حرفم و منطقم مورد تایید همه باشه و بدونه تعصب وبی طرف و...؟

تعهد و احساس مسئولیت شما نسبت به مسائل دینی قابل تقدیر است و امیدواریم که بتوانید در سایه این تعهد زندگی سعادتمندی را برای خود رقم بزنید .
در این نوشتار در سه بخش به پاسخگویی موضوعاتی که مطرح نموده اید می پردازیم که با عنایت الهی برایتان مفید خواهد بود
بخش اول :
ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: پنج شنبه 89/4/3::: ساعت 8:24 صبح

لطف کنید یک سیر مطالعاتی کامل و به ترتیب درباره ء نماز معرفی کنید؟

دوست عزیز ! از اینکه تصمیم گرفته اید دانسته ها خود را در خصوص نماز افزایش دهید بسیار خوشحالیم امیدواریم که بتوانید با بهره گیری از نماز سعادت دنیا و آخرت خود را تضمین نموده و تمامی مشکلات زندگیتان را به برکت نماز برطرف نمائید .
اما در خصوص سیر مطالعاتی نماز پیشنهادی که در این زمینه می توانیم خدمت شما ارائه نمائیم به ترتیب ذیل می باشد :
ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: پنج شنبه 89/4/3::: ساعت 8:16 صبح

یک نفر که استعداد در زمینه خواندن ترانه دارد، به نظر شما ترانه بخواند یا نه! کدام بهتر است، لطفا توضیح دهید؟

پاسخ: دوست گرامی. هر استعداد یا نیرویی که خدای متعال در اختیار ما قرار داده برای این است که آن را در راه خودش خرج کنیم. هر چی می خواهد بخواند, فقط اگر می خواهد استعدادش هدر نشود و برای دنیا و آخرتش سودمند باشد, چیزی بخواند و با دستگاهی بخواند که خداوند راضی است و در راه خدا تلقی می شود. می تواند اشعار عرفانی بخواند, قرآن کریم بخواند و یا مدح اهل بیت بخواند و مانند آن. انسان باید کارهای خدایی انجام دهد تا خودش خدایی شود و به خدا برسد. این هدف نهایی زندگی انسان از نظر اسلام است. موفق باشید.

 

چطور میشه دانشجویی رو که نماز نمی خونه، به نماز تشویق کرد؟

پاسخ: دوست گرامی. شما نیاز به دو نوع ابزار دارید. ابزار تشویقی و ابزار تحذیری (امید و بیم) برای این منظور مطالعه کنید و گاهی از فواید نماز بگویید و گاهی از عواقب ترک نماز. تشویق و تحذیر هر دو در قرآن کریم و روایات و کتاب هایی که در این زمینه نوشته شده است, وجود دارد. نماز آثار و فواید فراوانی دارد, ولی فلسفه اصلی نماز تمرین توحید است. دین اسلام توحیدی است و از طریق سامان دهی زندگی توحیدی برای انسان و ایجاد قرب و وحدت با خدای متعال انسان را به کمال و سعادت دنیا و آخرت می رساند و نماز مهترین وسیله و فرصت تمرین توحید و تقرب به خداوند است. موفق باشید.

 

یک توبه کامل چگونه توبه ای است؟

پاسخ: دوست گرامی. شرایط توبه کامل: 1- واقعا از گناه پشیمان باشد 2- تصمیم جدی برای ترک داشته باشد 3- گذشته را اعم از حق الناس و حق الله جبران کند 4- از خدای متعال طلب بخشش نماید 5- سختی عبادت و بندگی خدا را  در مقابل لذت هایی که از گناه برده به تن بچشاند. اگر پاسخ مفصل خواستید در سایت پرسمان دات ارگ درج کنید, در خدمت شما هستیم. موفق باشید.

 

چرا انسان با اینکه خدایش از رگ گردن به او نزدیکه باز احساس تنهایی می کنه؟

پاسخ: دوست گرامی. خدا از رگ گردن نزدیک تر است, اما آیا ما به این نزدیکی معرفت عمیق داریم. آیا ما این موضوع را قبول داریم. آیا ایمان ما به این موضوع یقینی است. اگر کسی یقین داشته باشد که خدا همه جا هست و پشتیبان مومنان است و هر لحظه می تواند به او تکیه کند و از او امداد بگیرد, با او صحبت کند, دعا کند و پاسخ بگیرد, احساس تنهایی معنا ندارد. احساس تنهایی از کسی است که خدا را قبول ندارد و او را عالم و قادر نمی داند. چنین کسی زیر پایش خالی است و احساس معلق بودن دارد. اما کسی که ایمان دارد زیر پایش پر است و همیشه خدا را در کنار خود احساس می کند. موفق باشید.

 

در مورد تکلیف قبل و بعد زیارت حج براى جوانان توضیح بدهید؟

پاسخ: دوست گرامی. ضمن آرزوی قبولی زیارت در مورد تکلیف گفتی است: در عین حال که خود عمره مستحب است, برای کسی که به عمره می رود واجب است نیت اش قرب الهی باشد. هدف زندگی انسان خدایی شدن است. دین و مناسک دینی هم برنامه ها و فرصت های خدایی شدن انسان هستند. برای ورود به فرایند خدایی شدن و تقرب, ابتدا نیت و قصد لازم است که باید همین موضوع باشد, یعنی خدایی شدن. مهمترین کار برای حاجی آن است که نیت خود را خدایی شدن قرار دهد و قبل از ورود به این عبادت بزرگ تصمیم بگیرد که زندگی خود را توحیدی و خدایی نماید و در حین عمل و بعد از آن نیز از این نیت مراقبت نماید. موفق باشید.

 

آیاعشق مجازی گناه است؟ لرزیدن دل نشانه علاقه است؟ فرق عشق و هوس چیست؟

پاسخ: دوست گرامی. موضوع عشق, خدای متعال است و ریشه در فطرت انسان دارد, ولی موضوع هوس امور طبیعی است و ریشه در غرایز آدمی دارد. علاقه به مظاهر و مخلوقات مادی اگر راهی برای شناخت و رویت خداوند باشد عشق است و اگر انسان را متوقف در خود کند, هوس خواهد بود. روی این اصل علاقه به اولیای خدا, عشق است نه هوس, ولی علاقه به فلان انسان فقط به خاطر رنگ و روی زیبا می شود هوس و عشق مجازی. عشق مجازی گناه نیست, ولی عواقب و آثار تربیتی بدی دارد. بهتر است عاقلانه بررسی کنید و بعد عاشق شوید. لرزیدن ابتدایی دل اگر چه نشانه علاقه است, ولی تا عقل همتایی را تایید نکند, ارزشی ندارد.

 

به لطف خدا گناهان کبیره را ترک کردم اما بعضی اوقات از روی غفلت گناهان ریزه میزه ای می کنم اما تا متوجه می شم که گناه کردم سریع ناراحت می شم و استغفار می کنم. حالا چه کار کنم که دیگه کلا گناه نکنم؟

پاسخ: دوست گرامی. قرآن کریم می فرماید: ان الذین اتقوا اذا مسهم طائف من الشیطان تذکروا فاذا هم مبصرون (اعراف-201) مومنین با تقوا وقتی گناهی مرتکب می شوند, متذکر و بیدار می شوند. اینکه توقع داشته باشید اصلا گناه نکنید, کار ساده ای نیست, ما که معصوم نیستیم. همین مقدار که متذکر می شوید و استغفار می کنید, نشان از ایمان و تقوای شما دارد. اصرار بر گناه و عادت بر گناهان کوچک باید درمان شود, اما ترک کلی گناه برای غیر معصوم امکان پذیر نیست. مومن همیشه به خاطر گناهان خود بین خوف و رجا است و این حالت برای ساخته شدن و رشد انسان ضروری است. موفق باشید.

 

عرفان به چه معناست؟

پاسخ: دوست گرامی. عرفان یعنی معرفت خداوند که همان مقصد دین و هدف زندگی و سلوک انسان است. موضوع عرفان توحید است که از دو طریق نظری و عملی پیگیری می شود. در عرفان نظری وحدت هستی بحث می شود و در عرفان عملی چگونگی وصول انسان به توحید مورد بررسی و عمل قرار می گیرد. نتیجه عرفان نظری درک این معنا است که هستی پر از خدا است و نتیجه عرفان عملی باید این باشد که انسان پر از خدا شود و فانی در خالق و معبود خویش گردد. موفق باشید.

 


 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: پنج شنبه 89/3/27::: ساعت 12:50 عصر

شنیدم وقتی خدا صلاحش نباشه چیزی روبهت بده اگه با نذر و نیاز و گریه و زاری ازش بگیری، از اون چیز خیری نمی بینی یعنی خیلی اذیت میشی از داشتن اون چیز! خواستم بدونم این حرف درسته یا نه؟ از لحاظ قرآن یا اینکه زاییده فکر آدماست؟

جای بسی خوشحالی است که درسنین جوانی به سمت دعا رو آورده و خواسته هایت را از خالق مهربان طلب می کنی و در این امر پا فشاری داری.
دعا یکی از مهمترین سلاح های مؤمن، برای رویارویی با مشکلات و سختی ها و یکی از بهترین راه های ارتباط بنده، با خالق خویش است. با دعاحتی می توان، قضای حتمی و بلا را برگرداند؛ امام سجاد (علیه السلام) می فرمایند: «الدعاء یدفع البلاء النازل و ما لم ینزل؛ دعا بلای نازل شده و نازل نشده را دفع می کند.« (میزان الحکمة، ج 4 ، ح 5548)
ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: پنج شنبه 89/3/27::: ساعت 9:49 صبح

چرا خدا را عالم می گویند ولی عارف نمی خوانند؟

در پاسخ به مطالب ذیل توجه کنید :
1- راغب اصفهانی درکتاب مفردات در مورد تفاوت میان علم و معرفت چنین می گوید :
المعرفة والعرفان إدراک الشیء بتفکر وتدبر لأثره، وهو أخص من العلم، ویضاده الإنکار، ویقال: فلان یعرف الله ولا یقال: یعلم الله متعدیا إلى مفعول واحد، لما کان معرفة البشر لله هی بتدبر آثاره دون إدراک ذاته، ویقال: الله یعلم کذا، ولا یقال: یعرف کذا، لما کانت المعرفة تستعمل فی العلم القاصر المتوصل به بتفکر.
یعنی معرفت و عرفان درک و شناختن شى‏ء است با تفکّر و تدبر در اثر آن و آن از علم اخص است ...گویند «فلان یعرف اللّه» نگویند «یعلم اللّه» ... که معرفت بشر به خدا با تفکّر در آثار اوست نه با ادراک ذاتش و گویند: «اللّه یعلم کذا» نگویند:«یعرف کذا» زیرا که معرفت از علم قاصر است و در حاصل از تفکّر استعمال می شود.
ادامه مطلب...

 
<   <<   46   47   48   49   50   >>   >
 
 
 

جستجوی واژه ها

 

حضور و غیاب

 

فهرست موضوعی یادداشت ها

بندگی[49] . خودسازی[46] . زندگی[44] . اخلاق[42] . عرفان[39] . سوال و پاسخ کوتاه[32] . سیاست[29] . نماز[27] . توحید[23] . خودشناسی[21] . اخلاق جنسی[18] . عشق[17] . گناه[16] . ایمان[15] . سوال و پاسخ کوتاه[13] . غفلت[12] . عبادت[11] . دعا[11] . اعتقاد[9] . توبه[8] . شناخت[8] . شیطان[7] . غیبت[7] . علم[7] . دنیا[7] . تربیت[7] . ازدواج[6] . احکام[6] . مذهب[6] . مرگ[6] . سیر و سلوک[6] . ولایت[6] . وظیفه[5] . معنویت[5] . ریا[5] . اجابت دعا[5] . خانواده[5] . توکل[5] . حجاب[5] . جامعه[4] . اخلاص[4] . امام زمان[4] . سلوک[4] . صبر[4] . عاشورا و عزاداری[4] . مراقبه[4] . عقل[4] . نماز شب[4] . نگاه[3] . والدین[3] . نهی از منکر[3] . غزلیات حافظ[3] . عادت[3] . عاشورا[3] . شوخی[3] . شرک[3] . ریاضت[3] . زیارت[3] . دین[3] . رمضان[3] . امید[3] . تبلیغ[3] . تصوف[3] . بصیرت[3] . انقلاب[3] . تفکر[3] . خدا[3] . حوزه و دانشگاه[3] . دروغ[3] . حیا[2] . حب دنیا[2] . حج[2] . خواب[2] . خداشناسی[2] . ارشاد[2] . تقوا[2] . حقوق[2] . چله نشینی[2] . توحیدی[2] . اهل بیت[2] . انتقاد[2] . انسان[2] . پرورش روح[2] . ترس[2] . اخلاق اجتماعی[2] . آخرت[2] . آرامش[2] . رزق و روزی[2] . دینداری[2] . ذکر[2] . رابطه با خدا[2] . زهد[2] . سعادت[2] . شخصیت[2] . شهادت[2] . شهوت[2] . سیر و سلوک[2] . شادی[2] . طلسم[2] . غضب[2] . فحش[2] . فکر[2] . فکر گناه[2] . قرب[2] . عمل[2] . عمل صالح[2] . عزاداری[2] . عزت[2] . گریه[2] . گذشت[2] . گناه و توبه[2] . معاشرت[2] . قلب[2] . کربلا[2] . کمال[2] . گوناگون[2] . هدف[2] . نماز صبح[2] . نفس[2] . مهدویت[2] . مهمانی . موسیقی . موفقیت . مومن . ناامیدی . نامحرم . نبوت . نسبیت . نفاق . نفرت . نفس اماره . نقش زنان . معیشت . مهار نفس . نماز قضا . نماینده،مجلس . همت و اراده . همسر . هنر . هو . هوس . واجب . نوحیدی . نیت . نماز جمعه . وحدت وجود . ورزش . ولایت فقیه . ولایت مداری . یاد خدا . کرامت، شفای بیماران . کربلا، عاشورا . لباس . لذت نماز . لعن . لواط . ماه رجب . مجادله . مجذوب، سالک . محاسبه . محبت . محبوبیت . محیط آلوده . مدپرستی، مدگرایی . کمال-خودشناسی-خودسازی . کینه . کم خوری . قلب سلیم . قهر . قیصر امین پور . کرامت . معرفت . معرفت خدا . معروف،منکر . معصومین . مسافرت . مسلمان واقعی . مصاحبه . گناهان صغیره . گرایش به بدی . گره در کار . عرفان کاذب . عریضه . عشق الهی . عشق مجازی . عصبانی . غذا خوردن . غرور . علم و عمل . عمر . عمره . قرب به خدا . قساوت . قضاوت . قطب . فنای فی الله . فیلم . قبر . قبولی عمل . قدرت . فطرت . فقر . غلفت . غم و غصه . طول عمر . ظرفیت . عاقبت به خیری . عبودیت . عجب و خودپسندی . شیعه . شیعه، شهادت طلبی . صحت عمل . صراط . صفات . صوفیه . طلبگی . طلبه . شادی و نشاط . شانس . سیره ائمه . سیاسی . سید حیدر آملی . سوال و پاسخ کوتاه 21 . شهید،شهادت . شناخت امامان . شخصیت ها . شرک . شکر . شلوار لی . سکس . سکولاریسم . سلامت . سلوک، عرفان، شیعه . سوء عاقبت . زیبایی . سالمندان . سالک، مجذوب . سختی ها . زبان . زنا . رابطه با دختران . رجبعلی خیاط . رحمت . رحمت خدا . دین داری . دین، وحی . خودسازی-رشد- . خودسازی-سیر و سلوک- . رضایت . رضایت خدا . رفاقت . روابط نامشروع . روزه . روشنفکر . آرزو . آرزوی مرگ . آزادی معنوی . ابتلا . آداب سلوک . احترام والدین . احضار ارواح . اخلاق اجماعی . اراده . اراده، گناه . ارامش . انتخاب، مجلس . امامان . امتحان . اعتماد به نفس . اعتکاف . اقتصاد . استجابت . استجابت دعا . استراتژی . اسلام . اسم ذات . اشک . اصولگرایی . تجلی . تجمل گرایی . تصوف و درویشی . تعادل . تغذیه . تفکر . پسر و دختر . پوشش . بصیرت- . بهشت، برزخ . بی نماز . بینش سیاسی . پائولوکوئیلو . پاکی قلب . پرخوابی . انسان، خوب و بد . انرژی . اهل بیت- . اولیای خدا . اینترنت . بخشش گناه . بخل .
 

مشترک شوید