سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 تعداد کل بازدید : 2747325

  بازدید امروز : 42

  بازدید دیروز : 40

وبلاگ موسسه رستگان www.mrastegan.ir

 
ناتوانى آفت است ، و شکیبایى شجاعت و ناخواستن دنیا ثروت و پرهیزگارى سپرى نگهدار و رضا نیکو همنشین و یار . [نهج البلاغه]
 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: شنبه 89/1/28::: ساعت 12:31 عصر

آیا حجاب نتیجه عفاف است، یا عفاف نتیجه حجاب و آیا می شود کسی با حیا باشد، پاک باشد ولی حجاب کامل نداشته باشند؟

در ابتدای بحث به توضیحاتی در باره عفاف و حیا می پردازیم و سپس به پاسخ سوال شما خواهیم پرداخت:
حیا و عفاف یکی از مهم ترین صفات نفسانی است که تأثیر فراوانی بر حوزه های مختلف زندگی اخلاقی ما دارد. نقش بارز این تأثیر، بازدارندگی است.
«حیا» در لغت به مفهوم شرمساری و خجالت است که در مقابل آن «وقاحت» و بی شرمی قرار دارد.[ ابن منظور: لسان العرب، ج 8، ص 51؛ مفردات الفاظ القرآن، ص 270، و ابن اثیر: نهایه، ج 1، ص 391. 
ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: شنبه 89/1/28::: ساعت 9:27 صبح

ما چگونه می توانیم از طریق فطرت خود خداوند را بشناسیم و چطور می توانیم درون خود را بشناسیم، خداوند را هر چه بهتر در درون خود حس کنیم امدادهای او را که به ما می رسد ر ا انکار نکنیم و به طور کلی ایمان خود را افزایش دهیم؟

خدا را سپاس می گوئیم که دانشجویانی همچون شما در دانشگاههای ایران اسلامی مشغول به تحصیل بوده و همانگونه که در کسب علم تلاش کوشش می نمایند ، به دنبال کسب معارف توحیدی نیز هستند .  ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: شنبه 89/1/28::: ساعت 9:13 صبح

انسان چگونه می تواند خویشتن را تغییر دهد مثلا بسیاری از خصایل ذاتی یا آن دسته ای را که در حین تربیتش با آن ها خو گرفته را تغییر دهد؟

نمی دانم شما هم با من موافقید یا نه؟ اما می گویم: به نظر می رسد سوال شما ناشی از یک صفت خاصّی است که در وجود شماست و شما را آزار می دهد و در واقع این سوال کلی شما برای تغییر آن صفت خاصّ می باشد . ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: شنبه 89/1/28::: ساعت 8:37 صبح

بنده مدتی است توبه کرده ام ولی نماز قضا زیاد دارم و وقتم کم است از راهنمایی تا پیش دانشگاهی نماز نخواندم حالا چه کنم؟ چندین سال قضا کردنش طول می کشد می ترسم خدا برای عذابم از چیزی که می ترسم سرم بیاره چه کنم؟ یا اینکه عذابش و ضرر اینکار متوجه خانواده ام بشود و یا آن چیز خوبی که می خوام رو در همان حد خوب عطا نکند؟! من حالا دانشجو هستم؟

از این که با ما درد دل می کنید خیلی خوشحال هستیم و دوست داریم بتوانیم قدمی برای برداشتن مشکلات شما خوبان برداریم. خداوند چقدر بندگان خوبی دارد که دغدغه شان نزدیک شدن به او و نگرانی شان، معنویت وجودیشان است.  ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: پنج شنبه 89/1/26::: ساعت 11:21 صبح

یک مشکلی داشتم. اکثر موارد احتلام من خواب رخ و در اثر خواب دیدن رخ می دهد. مشکل از آنجایی شروع می شود که اگر مثلا بخواهیم به مسافرت، خانه فامیل، یا جای دیگری که مجبور باشم شب را بیرون از خانه به سر ببرم، در صورت احتلام، رفتن به حمام برای غسل در نیمه شب، آن هم در خانه دیگران، بسیار مشکل است و اصلا آدم خجالت می کشد، جلو دیگران و در خانه آنها، آن هم نیمه شب چنین کاری بکند که حتی امکان دارد بیدار شوند و شرم از آدم سرازسیر می شود . بنابراین مسافرت رفتن هم برای من معضلی شده. نمی دانم با این موضوع چگونه برخورد کنم. می شه کاری کنم که کمتر جنب بشوم؟

پرسشگر گرامی از این که در دوران جوانی به مراقبت خود اقدام کرده اید به شما تبریک می گویم و امیدواریم که در آزمایشات الهی موفق باشید.
«حیا»
حالت پرسشگر گرامی را می توان حیا نامید. حیا یعنى شرم، گرفتگى نفس از چیزى و ترک آن به خاطر ترس از سرزنش.[1] حیا برخاسته از ادراک خوبی‌ها و بدیها می باشد. بر این اساس اشخاص، دسته‌ای از کارها را خوب و دسته دیگر را بد می‌داند و در مقابل کارهای نادرست از خود حیا نشان می دهند. علامه مجلسی(ره) درباره ی حیا می نویسد: «ملکه‌ای می باشد که موجب خودداری از کارهای زشت می‌گردد».[2] 
ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: سه شنبه 89/1/24::: ساعت 9:8 صبح

درباره نماز شب بنویسید؟

وقت نماز شب از نصف شب تا هنگام فجر دوم یعنی وقت نماز صبح ادامه دارد و در این فاصله هر وقت بخوانند اشکال ندارد گرچه گفته اند هر چه به نماز صبح یعنی فجر نزدیک باشد بهتر است و برای جوان ها و کسانی که می ترسند خواب بمانند می توانند آخر شب قبل از خواب نماز شب را بخوانند.
کیفیت نماز شب
ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: دوشنبه 89/1/23::: ساعت 9:46 صبح

خیلی دوست دارم نماز شب و نماز صبح بخونم اما نمی تونم وقتی برای نماز صبح بیدار می شوم، بی حال هستم. لطفا مرا راهنمایی کنید.

دوست عزیز خوشحالیم که نگرانی شما در دوران شور و حال جوانی رسیدن به کمالات انسانی می باشد و امیدواریم با مطالبی که در این نوشتار ارائه می گردد بتوانیم راه حل مناسبی جهت دغدغه های ذهنیتان ارائه نمائیم . باشد که ما را نیز از دعای خیر خود فراموش نفرمائید .
خواندن نماز شب و همینطور نماز صبح در اول وقت آن , شاید از نمازهای دیگر مشکل تر باشد ؛ چرا که کندن از رختخواب گرم و لذت خواب در ابتدای راه سخت است ولی نماز گزار می تواند با کمی تمرین و ممارست از منافع سحر و صبح بهره مند گردد و از فیض نماز شب و نماز اول وقت ( بالاخص نماز صبح ) بی نصیب نماند . پیامبر خدا ( صلی الله علیه و آله ) فرمودند : هیچ بنده ای نیست که به اوقات نماز و مواضع خورشید اهتمام ورزد , مگر اینکه آسودگی در هنگام مردن و از بین رفتن غم و اندوه ها و نجات از آتش را برایش ضمانت کنم . (میزان الحکمه / ج 7 / ص 3129)
ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: یکشنبه 89/1/22::: ساعت 10:46 صبح

1- جوانی هستم حدود 22 ساله نمازم رو به موقع می خونم( به جز صبح) حلال و حرام را رعایت می کنم، روزه می گیرم، علاقه زیادی به مراسمات مذهبی خصوصا دعای کمیل و مناجات امیر دارم اما مشکل اول من اینه که تا به حال چند بار تصمیم گرفتم که دیگه گناه نکنم اما نتونستم، مثلا عصبانی نشم، به نامحرم نگاه نکنم؟

سلام دوست گرامی. اینکه انسان گناه نکند,کار آسانی نیست و به یکباره ممکن نمی شود. خداوند به ما عمر نسبتا وسیع داده برای همین کار. زندگی فرصت خدایی شدن انسان است, مهم این است که ما از عمر خویش دراین مسیر استفاده کنیم و به تدریج جنبه های نفی و اثبات را با هم بیاوریم. یعنی کم کم گناهان را ترک کنیم و واجبات را پایبند باشیم و وارد مرحله انجام مستحبات و ترک مکروهات بشویم و راه رشد را مرحله به مرحله طی کنیم. کاری که شما باید انجام دهید این است که یاد خدا و خدایی شدن خود را فراموش نکنید و سعی کنید با ایمان توحیدی و تسلیم خدا بودن و کمک گرفتن از ولایت, در مسیر خدا باشید. موفق باشید.

 

2- من از غصه دارم افسرده میشم، تو رو خدا کمکم کنید من چه جوری 13 سال نماز قضا بخونم، حالم خیلی بده، آخه من توی یه خانواده مذهبی بزرگ شدم، فقط با شما تونستم حرف بزنم، بدادم برسید، دیگه زندگی برام اهمیت نداره، آیا درست مشکلم رو به مادرم بگم؟

 سلام خواهر گرامی.  لازم نیست با کسی در این مورد سخن بگویید. در مورد نماز قضا لازم نیست به خودتان فشار بیاورید. قرار بگذارید با هر نمازی که می خوانید یک نماز قضا بخوانید. یا در ساعت فراقت خاصی مثلا قضای یک روز را بخوانید تا تمام شود. خود این حالت فرصت خوبی است برای این که شما بهتر و بیشتر با خداوند صحبت کنید, اصلا زندگی مگر چیست از نگاه دین زندگی فرصتی است برای خدایی شدن انسان که از طریق همین اطاعت و عبادت و ارتباط با خدا میسر می شود. نگران چیزی نباشید, بدون غصه و با آرامش سعی کنید در مسیر جبران گذشته حرکت کنید و آن را توفیقی برای خود بدانید. موفق باشید.

 

3- یک جوان که توانایی ازدواج ندارد، چه کند تا به گناه نیفتد و آسودگی ذهنی داشته باشد؟

سلام دوست گرامی. سه راه پیش روی شما است. 1-همان ازدواج است, این راه واقعی است. راه واقعی دیگر معنویت و تمرکز روی خدا است. اگر انسان عاشق خدا بشود و دائم از نظر اندیشه و اخلاق و عملکرد متمرکز روی خدا و یاد خدا و کمال شود, کشور وجودش آرامش پیدا می کند و توان کنترل نیروهای غریزی را خواهد داشت. این راه هم واقعی است. اما راه اضطراری آن مهار شهوت با روش های خاص است مانند کنترل نگاه و ورزش و نخوردن محرک ها و کنترل شنیدن و مانند آن. باید ببینید چرا امکان ازدواج ندارید, بکوشید این امکان را برای خود فراهم کنید و زودتر ازدواج کنید و از روش های دیگر نیز کمک بگیرید.

 

4- من گاهی برای اینکه ببینم که آیا فعلا اتفاق می افتد یا نه استخاره می گیرم اما جواب استخاره با آنچه اتفاق می افتد سازگاری ندارد( مثلا میگم خدایا اگر نمره ام بالای 17 می شود بزن خوب بیاد وگرنه بد بیاد یا برای سایر کارهای دیگر) می خواستم ببینم علت چیست؟

سلام دوست گرامی. در مورد استخاره باید توجه کنید که کلا استخاره برای این موارد نیست. استخاره همانگونه که اگر به جا و درست از آن استفاده شود, راهگشا است, در صورتی که به صورت غلط مورد استفاده قرار گیرد, گمراه کننده است. استخاره مربوط به تصمیم های مهم انسان است, آنهم در صورتی که تمام راه های تحقیق و مشورت را رفته باشد و دچار نگرانی و تردید در تصمیم گیری شده باشد, در این صورت استخاره برای رفع حیرت در تصمیم گیری راهگشا خواهد بود. موفق باشید.

 


 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: یکشنبه 89/1/22::: ساعت 9:55 صبح

لطفا تمام همچو مسائل را که خیر دربرگیرنده کدام موضوعات و شر دربرگیرنده کدام موضوعات و صفات میباشد به شکل مفصل بیان نموده ممنون سازید؟

اگر بخواهیم بر اساس آنچه که شما مد نظر دارید معیار و میزانی در خیر و شرّ ارائه نمائیم باید بگوییم هـرچه مایـه تکامل بشـر و سـوق او بـه طـرف الله شود خیـر است. در مقابل هرچـه مـوجب انحطاط و دوری انـسان از خـدا شود ، شـرّ اسـت. (1)
بنابراین تمامی واجبات و مستحبات الهی و همچنین فضائل اخلاقی در زمره امور خیر قرار می گیرند و هر آنچه که ضد آنها بوده و در مقابلشان قرار گیرد ، اعم از محرمات الهی و رذائل اخلاقی ، امور شر به حساب می آیند . (2)
مجموعه ای از مصادیق خیر و شر که می توان به آنها اشاره نمود به شرح ذیل می باشد : (3)
الف : مصادیق خیر:
ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: شنبه 89/1/21::: ساعت 11:4 صبح

 «همّت» به چه معناست؟ معنای همت به «اراده» نزدیک تر است یا «بلندنظری»؟ چگونه می توان «همت عالی پیدا کرد!؟

در پاسخ به سؤال اول شما باید بگوئیم که همت در لغت به معنای : اراده و آرزو و خواهش و عزم. بوده و عالى‌همت؛ به افراد بلندنظر. داراى طبع بلند گفته می شود (لغت نامه دهخدا)
بنابراین بر اساس آنچه که در معنای لغوی همت ذکر شده ؛ این کلمه بطور یکسان در بردارنده هر دو معنای « اراده » و « بلند نظری» می باشد و در واقع همت به آن بلندنظریی اطلاق می شود که همراه عزم و اراده و تلاش فراوان باشد . اما در پاسخ به سؤال دوم شما باید گفت که برای دست یابی به همت عالی چند راهکار عمده وجود دارد :
1- مبارزه با تنبلی و اهمال کاری
از بزرگترین موانع داشتن همت عالی ، اهمال کاری و سستی در امورات زندگی می باشد . افراد اهمال کار به عادت ناپسند تعلل ورزیدن، سبک گرفتن و سهل انگارى در کارها و وظایف محوله خو کرده اند، و این امر مانع از داشتن همت بلند از سوی این افراد می شود .
متاسفانه این عادت در بیشتر مردم رایج است، بگونه ای که بنا بر آمارى که برخى از روان شناسان در این زمینه ارائه کرده اند 95 درصد مردم به نوعى به این مشکل مبتلا هستند(آلبرت آلیس و ویلیام جیمزنال، روان شناسى اهمال کارى، ترجمه محمد على فرجاد، تهران، مؤسسه امید، 1375، ص 9).
خاطر نشان می کنیم در آموزه های دینى به مقابله با تنبلى و اهمال کارى توجه خاصى شده است. امام باقر (ع) مى فرماید: تنبلى و بى حالى به دنیا و آخرت شما ضرر مى زند(بحار، ج 78، ص 180) و نیز در حدیث دیگر مى فرماید: من از کسى که در کارهاى دنیا تنبلى مى کند، بدم مى آید زیرا کسى که نسبت به کارهاى دنیا تنبل باشد. نسبت به کارهاى آخرت تنبل تر خواهد بود(فروع کافى، ج 5، ص 85)
2- تقویت اراده
از دیگر اموریکه می تواند انسان را در داشتن همتی عالی یاری نماید تقویت اراده است. هر کسی با داشتن اراده قوی و محکم می تواند تصمیم های بزرگی در زندگی خود اتخاد نموده و آنرا به ثمر برساند ، چراکه افراد با اراده ابتدا دربارة کارشان به خوبى تأمل مى‏کنند، سپس تصمیم به انجام دادن آن مى‏گیرند و در ادامه با فعالیت مستمر و ثبات قدم، آن را اجرا مى‏کنند. اما کسیکه داراى اراده ضعیف باشد ، با کمترین مشکل دلسرد شده و از انجام دادن کار خود باز مى‏ماند و از همین رو نمی تواند در زندگی نسبت به کارهای بزرگ همت نماید .
البته این نکته را نیز نباید فراموش کرد که اراده قوی به معنی، پافشارى بر تصمیمى غلط یا داشتن افکار بلندپروازانه غیر معقول نمی باشد .
3- داشتن اعتماد به نفس
اعتماد به نفس از دیگر مسائلی است که می تواند انسان را در داشتن همت عالی کمک کند .
اعتماد به نفس وقتى در انسان به وجود مى آید که باور کنیم ، توانایى ها و قابلیت هایی که در درون خود داریم ، ما را قادر مى سازد تا آنچه را که مى خواهیم انجام دهیم.
به عبارت دیگر اعتماد به نفس باور به قابلیت انسانى خویش است یعنى اعتماد به خود را ، براساس وجود خود بنا مى نهیم ، در این صورت اعتمادى را به وجود مى آورید که هیچ کس و هیچ شرایطى نمى تواند آن را از شما بگیرد ، البته اعتماد به نفس معنایش این نیست که ما در کارهایمان هیچ گاه شکست نمى خوریم. چه این که هر شکستى مى تواند درسى باشد براى ما و خود این درس گرفتن از شکست ها یک نحوه احساس رضایت در ما ایجاد مى کند.
4- همت و خدایی شدن اراده انسان

البته مهمترین عامل تقویت اراده انسان خدا است. عرفا راه تقویت اراده را فنای اراده انسان در اراده و خواست خداوند مطرح می کنند. اگر انسان به خدا ایمان و توکل داشته باشد و از خواست های غیر خدایی خود دست بردارد و اراده خداوند را بر اراده خویش حاکم کند, آنقدر اراده اش قوی می شود که تبدیل به همت خواهد شد و با همت خویش توان انجام کارهای خارق العاده را خواهد داشت. از نگاه عرفا همت همان اقتدار ولایی و عرفانی است که به کرامت می انجامد.
همت بلند دار که مردان روزگار از همت بلند به جایی رسیده اند.
5- به دنبال جبران نقص ها و کاستی های خود بودن
حضرت علی علیه السلام می فرماید : عَلَى قَدْرِ الْهِمَّةِ تَکُونُ الْحَمِیَّةُ (تصنیف غرر الحکم و درر الکلم ص 448 ) ترجمه : میزان همت هر کس به حمیت و ننگ داشتن از نقصها و عیبهای فرد بستگی دارد .
به عبارت دیگر به هر مقدار که انسان به دنبال جبران نقص ها و کاستی های خود باشد سعی او در رفع آنها بیشتر شده و این امر وی را در داشتن همتی عالی سوق خواهد داد .
6- داشتن آرزوها و خواسته های ناب
حضرت علی علیه السلام می فرماید : مَنْ کَبُرَتْ هِمَّتُهُ عَزَّ مَرَامُهُ (تصنیف غرر الحکم و درر الکلم ص 448 ) ترجمه : هرکه همت او بلند باشد خواسته هایش ناب و کمیاب است .
لذا کسی می تواند همت بلند داشته باشد که دارای خواسته های ناب بوده و خواسته های پیش پا افتاده مانع از رسیدن وی به اهداف و آرزوهای بلند او نگردد مثلا کسی که خواسته اش در زندگی ، صرف داشتن شغلی برای گزران زندگی باشد با رسیدن به خواسته اش حتی ممکن است تحصیلات خود را رها کند چه رسد به اینکه برای دریافت مدارج بالای علمی مثل دکترا همت کند ؛ اما کسی که هدفش رسیدن به مراتب بالای علمی باشد حتی اگر در مسیر تحصیل ، مشغول به کاری شود ، این درخواست درونی همت وی را برای رسیدن به آرزویش تقویت کرده و نمی گذارد این امور مانع از ادامه تحصیل وی گردد .

 


 
<   <<   51   52   53   54   55   >>   >
 
 
 

جستجوی واژه ها

 

حضور و غیاب

 

فهرست موضوعی یادداشت ها

بندگی[49] . خودسازی[46] . زندگی[44] . اخلاق[42] . عرفان[39] . سوال و پاسخ کوتاه[32] . سیاست[29] . نماز[27] . توحید[23] . خودشناسی[21] . اخلاق جنسی[18] . عشق[17] . گناه[16] . ایمان[15] . سوال و پاسخ کوتاه[13] . غفلت[12] . عبادت[11] . دعا[11] . اعتقاد[9] . توبه[8] . شناخت[8] . شیطان[7] . غیبت[7] . علم[7] . دنیا[7] . تربیت[7] . ازدواج[6] . احکام[6] . مذهب[6] . مرگ[6] . سیر و سلوک[6] . ولایت[6] . وظیفه[5] . معنویت[5] . ریا[5] . اجابت دعا[5] . خانواده[5] . توکل[5] . حجاب[5] . جامعه[4] . اخلاص[4] . امام زمان[4] . سلوک[4] . صبر[4] . عاشورا و عزاداری[4] . مراقبه[4] . عقل[4] . نماز شب[4] . نگاه[3] . والدین[3] . نهی از منکر[3] . غزلیات حافظ[3] . عادت[3] . عاشورا[3] . شوخی[3] . شرک[3] . ریاضت[3] . زیارت[3] . دین[3] . رمضان[3] . امید[3] . تبلیغ[3] . تصوف[3] . بصیرت[3] . انقلاب[3] . تفکر[3] . خدا[3] . حوزه و دانشگاه[3] . دروغ[3] . حیا[2] . حب دنیا[2] . حج[2] . خواب[2] . خداشناسی[2] . ارشاد[2] . تقوا[2] . حقوق[2] . چله نشینی[2] . توحیدی[2] . اهل بیت[2] . انتقاد[2] . انسان[2] . پرورش روح[2] . ترس[2] . اخلاق اجتماعی[2] . آخرت[2] . آرامش[2] . رزق و روزی[2] . دینداری[2] . ذکر[2] . رابطه با خدا[2] . زهد[2] . سعادت[2] . شخصیت[2] . شهادت[2] . شهوت[2] . سیر و سلوک[2] . شادی[2] . طلسم[2] . غضب[2] . فحش[2] . فکر[2] . فکر گناه[2] . قرب[2] . عمل[2] . عمل صالح[2] . عزاداری[2] . عزت[2] . گریه[2] . گذشت[2] . گناه و توبه[2] . معاشرت[2] . قلب[2] . کربلا[2] . کمال[2] . گوناگون[2] . هدف[2] . نماز صبح[2] . نفس[2] . مهدویت[2] . مهمانی . موسیقی . موفقیت . مومن . ناامیدی . نامحرم . نبوت . نسبیت . نفاق . نفرت . نفس اماره . نقش زنان . معیشت . مهار نفس . نماز قضا . نماینده،مجلس . همت و اراده . همسر . هنر . هو . هوس . واجب . نوحیدی . نیت . نماز جمعه . وحدت وجود . ورزش . ولایت فقیه . ولایت مداری . یاد خدا . کرامت، شفای بیماران . کربلا، عاشورا . لباس . لذت نماز . لعن . لواط . ماه رجب . مجادله . مجذوب، سالک . محاسبه . محبت . محبوبیت . محیط آلوده . مدپرستی، مدگرایی . کمال-خودشناسی-خودسازی . کینه . کم خوری . قلب سلیم . قهر . قیصر امین پور . کرامت . معرفت . معرفت خدا . معروف،منکر . معصومین . مسافرت . مسلمان واقعی . مصاحبه . گناهان صغیره . گرایش به بدی . گره در کار . عرفان کاذب . عریضه . عشق الهی . عشق مجازی . عصبانی . غذا خوردن . غرور . علم و عمل . عمر . عمره . قرب به خدا . قساوت . قضاوت . قطب . فنای فی الله . فیلم . قبر . قبولی عمل . قدرت . فطرت . فقر . غلفت . غم و غصه . طول عمر . ظرفیت . عاقبت به خیری . عبودیت . عجب و خودپسندی . شیعه . شیعه، شهادت طلبی . صحت عمل . صراط . صفات . صوفیه . طلبگی . طلبه . شادی و نشاط . شانس . سیره ائمه . سیاسی . سید حیدر آملی . سوال و پاسخ کوتاه 21 . شهید،شهادت . شناخت امامان . شخصیت ها . شرک . شکر . شلوار لی . سکس . سکولاریسم . سلامت . سلوک، عرفان، شیعه . سوء عاقبت . زیبایی . سالمندان . سالک، مجذوب . سختی ها . زبان . زنا . رابطه با دختران . رجبعلی خیاط . رحمت . رحمت خدا . دین داری . دین، وحی . خودسازی-رشد- . خودسازی-سیر و سلوک- . رضایت . رضایت خدا . رفاقت . روابط نامشروع . روزه . روشنفکر . آرزو . آرزوی مرگ . آزادی معنوی . ابتلا . آداب سلوک . احترام والدین . احضار ارواح . اخلاق اجماعی . اراده . اراده، گناه . ارامش . انتخاب، مجلس . امامان . امتحان . اعتماد به نفس . اعتکاف . اقتصاد . استجابت . استجابت دعا . استراتژی . اسلام . اسم ذات . اشک . اصولگرایی . تجلی . تجمل گرایی . تصوف و درویشی . تعادل . تغذیه . تفکر . پسر و دختر . پوشش . بصیرت- . بهشت، برزخ . بی نماز . بینش سیاسی . پائولوکوئیلو . پاکی قلب . پرخوابی . انسان، خوب و بد . انرژی . اهل بیت- . اولیای خدا . اینترنت . بخشش گناه . بخل .
 

مشترک شوید