سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 تعداد کل بازدید : 2747328

  بازدید امروز : 45

  بازدید دیروز : 40

وبلاگ موسسه رستگان www.mrastegan.ir

 
توانگرى در غربت چون در وطن ماندن است و درویشى در وطن ، در غربت به سر بردن . [نهج البلاغه]
 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: چهارشنبه 89/2/8::: ساعت 9:3 صبح

حاجتی دارم که بسیار مهم و ضروری است طوری که اگر اجابت نشود دچار مشکلات خیلی زیاد و خطرناکی می شوم. هر کاری کرده ام از روزه و نماز جعفرطیار(ع) گرفته تا صدقه های کلان و زیارت اهل بیت(ع) دیگر نمی دانم چکار کنم بسیار مستأصل و خسته شدم، لطفا راهنماییم فرمایید؟

این حاجت خطرناک چیست؟ آیا راهکارش منحصر به دعا است و تلاش دیگری در کنار دعا لازم نیست؟ دعا در هر حالی لازم است و اقتضای اجابت دارد, ولی راهکار رسیدن به خواسته ها و اهداف زندگی تنها دعا کردن نیست. هر هدف و مقصدی راهی دارد که باید طی شود. خداوند نیز جریان امور را از طریق اسباب آن قرار داده است. اگر شفاف تر درباره خواسته خود سخن می گفتید شاید بهتر می توانستیم راهنمایی کنیم. در هر صورت ما بندگان خداوند هستیم و او خود می داند روش بنده پروری چیست. باید خود را به خدا بسپاریم و به او توکل کنیم تا او با علم و قدرت خود ما را از خطرات زندگی برهاند و رستگار کند. مطالب زیر را به دقت مطالعه کنید. امید است راهگشای شما در موضوع اجابت دعا باشد. ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: دوشنبه 89/2/6::: ساعت 10:55 صبح

خوشحالیم که نگرانی شما در دوران شور و حال جوانی رسیدن به کمالات انسانی می باشد و امیدواریم با مطالبی که در این نوشتار ارائه می گردد بتوانیم راه حل مناسبی جهت دغدغه های ذهنیتان ارائه نمائیم . باشد که ما را نیز از دعای خیر خود فراموش نفرمائید؟
خواندن نماز صبح در اول وقت آن , شاید از نمازهای دیگر مشکل تر باشد ؛ چرا که کندن از رختخواب گرم و لذت خواب در ابتدای راه سخت است ولی نماز گزار می تواند با کمی تمرین و ممارست از منافع سحر و صبح بهره مند گردد و از فیض نماز اول وقت ( بالاخص نماز صبح ) بی نصیب نماند . پیامبر خدا ( صلی الله علیه و آله ) فرمودند : هیچ بنده ای نیست که به اوقات نماز و مواضع خورشید اهتمام ورزد , مگر اینکه آسودگی در هنگام مردن و از بین رفتن غم و اندوه ها و نجات از آتش را برایش ضمانت کنم . (میزان الحکمه / ج 7 / ص 3129)
دانشجوی عزیز باید توجه داشته باشید که از دست دادن سحر خیزی معلول علتهای مختلفی می باشد . مهمترین عامل آن این است که انسان به درستی نمی داند هدف زندگی چیست و دین و عبادت چه نقشی در رسیدن به این هدف دارد. کسانی که هدفمند زندگی می کنند و می دانند برای چه باید دین دار بود, چه بسا انگیزه بسیار قوی ای در این زمینه دارند و این مشکل را ندارند.
ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: دوشنبه 89/2/6::: ساعت 9:45 صبح

لطفا در مورد شخصیت ساتیا سای بابا و عقاید و سخنان او توضیح دهید و درستی یا نادرستی عقاید او را از نظر دین و عرفان اسلامی مشخص کنید.

از این که سوال خود را با ما در میان گذاشته اید از شما متشکریم و امیدواریم از عرفان ناب که از قرآن و بیانات چهارده معصوم – صلوات الله علیهم اجمعین- تنها سرچشمه می گیرد سیراب شوید.
برای پاسخ به سوال پرسشگر گرامی لازم است، در ابتدا پیرامون عرفان های نوظهور مطالبی را بیان کنیم و بعد به کنکاش دیدگاه سای بابا بپردازیم.
«چیستی جنبش‌های نوظهور معنوی»
ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: یکشنبه 89/2/5::: ساعت 8:56 صبح

1- من به دلیل سن کم قادر به ازدواج نیستم. پیشنهاد شما برای رهایی از غریزه و دوری از گناه چیست؟

پاسخ: سلام دوست گرامی. راهکار واقعی و قطعی اسلام برای سامان یافتن قوای انسان عرفان و سیر و سلوک معنوی به سوی خدا است, ولی چون این راهکار برای همگان در هر زمان و شرایط آسان نیست, راه کارهای دیگری مانند کنترل چشم وگوش و اجتناب از هر نوع غذا و فضای تحریک کننده و ورزش و تخلیه انرژی و خودداری از فکر و امثال آن پیشنهاد می شود. اگر می توانستید ازدواج کنید خیلی خوب بود, ولی در حال حاضر به سایت پرسمان ارگ بروید و دو مقاله پیرامون خود ارضایی و مهار شهوت داریم مطالعه کنید, خیلی کمک می کند. اگر خواستید می توانیم از طریق درج سوال در سایت, پاسخ مفصل ارسال کنیم. موفق باشید.

 

2- چه کنم تا دلم پاک شود و عباداتم مورد قبول واقع شود؟

پاسخ: سلام دوست گرامی. کاش شفاف تر سوال می کردید. انسان اگر بخواهد پاک شود, باید از راهی که بر خلاف رضایت الهی رفته بازگردد و سعی کند گذشته خود را جبران نماید و زندگی خود را تغییر دهد. زندگی فرصت خدایی شدن انسان است و باید سعی کنیم از لحظه های آن برای خدایی شدن استفاده کنیم. وقتی خدا وارد انسان شد و آدمی اندیشه, اخلاق و عملش خدایی و مورد رضایت خدا گردید, کدورت و آلودگی شیطان از وجودش بیرون می رود و به عنوان یک انسان مهذب و خودساخته به حیات طیبه می رسد و زندگی اش با صفا می شود. احکام, اخلاق و اعتقادات توحیدی را فرابگیرید و بعد عملا تسلیم خدا شوید. موفق باشید.

 

3- من دعا می کنم تا جوان هستم بمیرم چون این طوری در اذهان ماندگار می مونم و همچنین دوست دارم هر چه زودتر اون دنیا را ببیینم به خاطر اینکه فکر می کنم خیلی دیدنیه. این آرزوی من گناهه؟ در ضمن از زندگیم راضیم و خدا را هم شاکرم؟

پاسخ: سلام دوست گرامی. زیبایی آخرت بستگی به اعمال ما در دنیا دارد. برای کسی که خود را نساخته و آماده نکرده , آخرت زیبا و لذت بخش نیست و بلکه ممکن است با عذاب همراه باشد. زندگی را فرصت خدایی شدن قرار دهید و بدانید به هر مقدار که وجود خود را از خدا و خوبی های خدایی پر می کنید جاودانه تر می شوید. ماندن در اذهان مردم اولا ارزشی ندارد و ثانیا همیشگی نیست. خدا جاودان است, هر مقدار که انسان به خدا نزدیک می شود و خدایی می شود, جاودانه می شود و در آخرت هم از خداوند بهره دارد و لذت می برد. جای تاسف است که چرا ما قدر لحظه ها زیبای زندگی و فرصت های خدایی را نمی دانیم.

 

4- چگونه می توان عارفان حقیقی را شناخت و ملاک تشخیص عارفان حقیقی از مدعیان دروغین چیست؟

پاسخ: عارف حقیقی کسی است که تمام مراحل خدا شناسی و خدا پرستی توحیدی را طی کرده باشد. مراحل خدا شناسی و معرفت خدا عبارت است از: رویت و مشاهده ذات خدا از پس تمام مظاهر هستی و انسان. شناخت و رویت صفات خدا در کتاب تکوین طبیعت و انسان کامل و همچنین از طریق کتاب تدوینی قرآن کریم و روایات. شناخت اخلاق و ارزش های الهی و شیطانی . شناخت احکام خدا و اراده او از طریق آشنایی با احکام شریعت. شناخت سنت های حاکم بر هستی و قوانین طبیعی از طریق منابع دینی و علم و تجربه بشری.

مراحل خدا پرستی هم عبارت است از: ایمان توحیدی, اخلاق و معاشرت توحیدی و عمل و عبادت توحیدی. توحیدی یعنی خدا را در همه حال در نظر گرفتن و خدایی کار کردن و برای خدا بودن و شدن. روشی که در زندگی توحیدی خلاصه می شود.

 

5- راه درمان وسوسه شیطانی چیست؟

پاسخ: سلام دوست گرامی. شیطان و خداوند در سیستم هدایتی ضد هم هستند. اگر کسی بخواهد شیطان را از خود براند, راهکارش این است که یاد خدا را در خویش احیا کند. به هر مقدار که اندیشه و عقیده و اخلاق و عمل انسان خدایی می شود و معنویت اش تقویت می گردد, شیطان از او دور خواهد شد. شنیده اید که می گویند: برای دور کردن جن بسم الله بگویید. از ذکر لا حول ولا قوه الا بالله استفاده کنید و از خداوند و اولیای او کمک بگیرید. منظور شما اگر بیماری وسواس است, دوباره مطرح کنید, وسوسه شیطان با وسواس فرق دارد. شیطان همه را وسوسه می کند, اما برخی افراد بیماری وسواس دارند. موفق باشید.

 


 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: شنبه 89/2/4::: ساعت 1:39 عصر

گزارش فارس از فعالیت‌های مخرب فرقه‌ای موسوم به عرفان حلقه؛

«عرفان حلقه» دامی برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان

خبرگزاری فارس: رئیس فرقه انحرافی " عرفان حلقه " که خود را مهندس می‌خواند ازطریق ارتباط با یک جن‌گیر با فریب دانشجویان و فارغ‌التحصیلان مدعی است که به خداوند اتصال دارد! ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: شنبه 89/2/4::: ساعت 9:58 صبح

هر جوانى مى‏خواهد محبوب دیگران باشد، من هم همین‏طور، چگونه مى‏توانم بین دوستان خوابگاه و هم اتاقى خواستنى باشم؟

پرسشگر گرامی از این که سوال خود را با ما در میان گذاشته اید از شما متشکریم و امیدواریم در تمام مراحل زندگی شاد و سر زنده باشید.
انسانها از صفات و خُلق های متفاوتی بر خور دار هستند. در میان صفات و خصلتهای شخصیتی، اعتماد به نفس بالا، خوش بینی، برون گرایی و احساس و باور کنترل داشتن بر خود، اهمیت بالای در ایجاد جذابیت، شادی و خوش اخلاقی دارد.[1]یکی از توانایی های مهم انسان که تاثیر بسزایی در ساخت شخصیت و تحکیم موقعیت اجتماعی او دارد، توانایی برخورد شاد و خوش اخلاق بودن و مهرورزی با مردم است. تمامی انبیا و اولیای الهی و انسان های بزرگ و با ایمان، خوش اخلاق و مردم دوست بوده اند و انسان دوستی و مهرورزی یکی از دستورات و آموزه های مهم اسلام است.
ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: شنبه 89/2/4::: ساعت 9:32 صبح

لطفا بفرمایید چگونه می توان معنویت را بالا برد و به خدا نزدیکتر شد در این زمینه چه کتابهایی معرفی می کنید؟

همین که شما خواستار تقویت ایمان و معنویت هستی نشانگر این است که روح ایمان و شراره های محبت به پروردگار در وجودت شعله ور است. چقدر زیباست که در پی معنویت سرگشته شدی و ندای خدا خدایت به ما هم رسیده است.
تقویت ایمان و معنویت در دوران جوانی بسی آسان تر و سریع تر از دروان بزرگ سالی است. رذائل در این سن به منزله ریشه جوانه است و ریشه جوانه را راحت تر می توان کَند تا ریشه درخت کهن سال ِریشه دوانده را.
ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: سه شنبه 89/1/31::: ساعت 10:30 صبح

در ابتدا بابت پاسخگویی به سوال قبلی سپاسگذاری نموده و بایستی به عرض برسانم در سوال قبل بنده خواستار راهکارهایی در خصوص نحوه برخورد با برخی مشکلات شایع زندگی بودم بطوریکه بتوان به آرامش روحی رسید و انسان بتواند در لحظه لحظه زندگی در مسیر رضای الله گام برداشته ودر خور توان خود رابطه معنوی سازنده ای با پروردگار داشته باشد که برای او خیر دو جهان را به ارمغان آورد . شما نیز در پاسخ با ذکر احادیث و روایاتی از معصومین صلوات الله علیه بلایا و رنجهای زندگی دنیایی را به عنوان امتحان الهی و نشانه توجه محبوب به بندگان مقربش برشمردید . ولی من نمی توانم مشکلاتم را به بلایای الهی نسبت دهم و به خاطر توجه حضرت حق به خود ببالم ؛ چون سرمنشا همه آنها را بشری میدانم . ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: سه شنبه 89/1/31::: ساعت 10:25 صبح

طهارت فکر چگونه بوجود می‌آید، فکرهای آلوده بسیار به ذهنم می‌رسد ولی به آنها مجال نمی‌دهم ولی آنها ناراحتم می‌کنند و فکرم را به خود مشغول می کنند؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ‏. قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ(1) مَلِکِ النَّاسِ(2)إِلهِ النَّاسِ(3) مِنْ شَرِّ الْوَسْواسِ الْخَنَّاسِ(4) الَّذی یُوَسْوِسُ فی‏ صُدُورِ النَّاسِ(5) مِنَ الْجِنَّةِ وَ النَّاسِ(6) بگو: پناه مى‏برم به پروردگار مردم(1) به مالک و حاکم مردم(2)به(خدا و) معبود مردم(3) از شرّ وسوسه‏گر پنهانکار(4) که در درون سینه انسانها وسوسه مى‏کند(5) خواه از جنّ باشد یا از انسان!(6) (سوره ناس)
یکی از سوره هایی که خداوند در آن، راه کاری عملی برای مبارزه با افکار پلید، و پاک کردن ذهن از این گونه افکار داده است سوره مبارکه الناس می باشد، که جهت روشن شدن مطلب توضیحی پیرامون آن خواهیم داد.
ادامه مطلب...

 
تهیه کننده: سید مصطفی علم خواه ::: یکشنبه 89/1/29::: ساعت 10:33 صبح

جوانی 32ساله ام و چند سال از عمرم را در غفلت محض گذراندم اما رحمت خدا شامل حال من شد تا چشمانم به حقیقت گمشده وجودم باز شود و محبت حقیقی و معشوقه خود در وجود خداوند و ائمه(ع) بیابم. حالا سعی می کنم رابطه ام را با خدا بهتر کنم و به او نزدیکتر شوم مشکل اصلی من شهوت بسیار زیاد من است یا شاید بهتر بگویم افکار شهوت انگیز بسیار، سعی می کنم به نامحرم حتی نگاه هم نکنم و اکثر مواقع موفق به روی گردانی از گناه می شوم اما نمی توان لذت آن را از فکرم بیرون کنم، لطفا راهکاری عملی ارائه دهید تا بتوانم فکر و لذت گناه را نه در ظاهر بلکه در خفا و عمق وجود خود دور کنم؟

دیو چو بیرون رود فرشته درآید. ادامه مطلب...

 
<   <<   46   47   48   49   50   >>   >
 
 
 

جستجوی واژه ها

 

حضور و غیاب

 

فهرست موضوعی یادداشت ها

بندگی[49] . خودسازی[46] . زندگی[44] . اخلاق[42] . عرفان[39] . سوال و پاسخ کوتاه[32] . سیاست[29] . نماز[27] . توحید[23] . خودشناسی[21] . اخلاق جنسی[18] . عشق[17] . گناه[16] . ایمان[15] . سوال و پاسخ کوتاه[13] . غفلت[12] . عبادت[11] . دعا[11] . اعتقاد[9] . توبه[8] . شناخت[8] . شیطان[7] . غیبت[7] . علم[7] . دنیا[7] . تربیت[7] . ازدواج[6] . احکام[6] . مذهب[6] . مرگ[6] . سیر و سلوک[6] . ولایت[6] . وظیفه[5] . معنویت[5] . ریا[5] . اجابت دعا[5] . خانواده[5] . توکل[5] . حجاب[5] . جامعه[4] . اخلاص[4] . امام زمان[4] . سلوک[4] . صبر[4] . عاشورا و عزاداری[4] . مراقبه[4] . عقل[4] . نماز شب[4] . نگاه[3] . والدین[3] . نهی از منکر[3] . غزلیات حافظ[3] . عادت[3] . عاشورا[3] . شوخی[3] . شرک[3] . ریاضت[3] . زیارت[3] . دین[3] . رمضان[3] . امید[3] . تبلیغ[3] . تصوف[3] . بصیرت[3] . انقلاب[3] . تفکر[3] . خدا[3] . حوزه و دانشگاه[3] . دروغ[3] . حیا[2] . حب دنیا[2] . حج[2] . خواب[2] . خداشناسی[2] . ارشاد[2] . تقوا[2] . حقوق[2] . چله نشینی[2] . توحیدی[2] . اهل بیت[2] . انتقاد[2] . انسان[2] . پرورش روح[2] . ترس[2] . اخلاق اجتماعی[2] . آخرت[2] . آرامش[2] . رزق و روزی[2] . دینداری[2] . ذکر[2] . رابطه با خدا[2] . زهد[2] . سعادت[2] . شخصیت[2] . شهادت[2] . شهوت[2] . سیر و سلوک[2] . شادی[2] . طلسم[2] . غضب[2] . فحش[2] . فکر[2] . فکر گناه[2] . قرب[2] . عمل[2] . عمل صالح[2] . عزاداری[2] . عزت[2] . گریه[2] . گذشت[2] . گناه و توبه[2] . معاشرت[2] . قلب[2] . کربلا[2] . کمال[2] . گوناگون[2] . هدف[2] . نماز صبح[2] . نفس[2] . مهدویت[2] . مهمانی . موسیقی . موفقیت . مومن . ناامیدی . نامحرم . نبوت . نسبیت . نفاق . نفرت . نفس اماره . نقش زنان . معیشت . مهار نفس . نماز قضا . نماینده،مجلس . همت و اراده . همسر . هنر . هو . هوس . واجب . نوحیدی . نیت . نماز جمعه . وحدت وجود . ورزش . ولایت فقیه . ولایت مداری . یاد خدا . کرامت، شفای بیماران . کربلا، عاشورا . لباس . لذت نماز . لعن . لواط . ماه رجب . مجادله . مجذوب، سالک . محاسبه . محبت . محبوبیت . محیط آلوده . مدپرستی، مدگرایی . کمال-خودشناسی-خودسازی . کینه . کم خوری . قلب سلیم . قهر . قیصر امین پور . کرامت . معرفت . معرفت خدا . معروف،منکر . معصومین . مسافرت . مسلمان واقعی . مصاحبه . گناهان صغیره . گرایش به بدی . گره در کار . عرفان کاذب . عریضه . عشق الهی . عشق مجازی . عصبانی . غذا خوردن . غرور . علم و عمل . عمر . عمره . قرب به خدا . قساوت . قضاوت . قطب . فنای فی الله . فیلم . قبر . قبولی عمل . قدرت . فطرت . فقر . غلفت . غم و غصه . طول عمر . ظرفیت . عاقبت به خیری . عبودیت . عجب و خودپسندی . شیعه . شیعه، شهادت طلبی . صحت عمل . صراط . صفات . صوفیه . طلبگی . طلبه . شادی و نشاط . شانس . سیره ائمه . سیاسی . سید حیدر آملی . سوال و پاسخ کوتاه 21 . شهید،شهادت . شناخت امامان . شخصیت ها . شرک . شکر . شلوار لی . سکس . سکولاریسم . سلامت . سلوک، عرفان، شیعه . سوء عاقبت . زیبایی . سالمندان . سالک، مجذوب . سختی ها . زبان . زنا . رابطه با دختران . رجبعلی خیاط . رحمت . رحمت خدا . دین داری . دین، وحی . خودسازی-رشد- . خودسازی-سیر و سلوک- . رضایت . رضایت خدا . رفاقت . روابط نامشروع . روزه . روشنفکر . آرزو . آرزوی مرگ . آزادی معنوی . ابتلا . آداب سلوک . احترام والدین . احضار ارواح . اخلاق اجماعی . اراده . اراده، گناه . ارامش . انتخاب، مجلس . امامان . امتحان . اعتماد به نفس . اعتکاف . اقتصاد . استجابت . استجابت دعا . استراتژی . اسلام . اسم ذات . اشک . اصولگرایی . تجلی . تجمل گرایی . تصوف و درویشی . تعادل . تغذیه . تفکر . پسر و دختر . پوشش . بصیرت- . بهشت، برزخ . بی نماز . بینش سیاسی . پائولوکوئیلو . پاکی قلب . پرخوابی . انسان، خوب و بد . انرژی . اهل بیت- . اولیای خدا . اینترنت . بخشش گناه . بخل .
 

مشترک شوید